Ylistetty Westworld

Pikkuseikkoja

Yksi viime vuoden tv-tapauksista oli ehdottomasti Westworld. Sarjaa ei ole ylistetty turhaan, sillä se on ennalta-arvaamaton yhdistelmä tulevaisuuden visioita, villin lännen seikkailua ja filosofista pohdintaa ihmisyydestä ja tietoisuudesta. 

Scifi-länkkäritrillerin suurin tähti on Evan Rachel Wood vaaleana ja sinisilmäisenä Doloresina. Vahvat roolisuoritukset vetävät myös mm. Ed HarrisThandie NewtonJeffrey Wright. Lisäksi Anthony Hopkins on juuri itselleen täydellisessä roolissa uralleen omistautuneena tiedemiehenä. Tämä onkin ainoa, mitä ylipäätään viitsin mainita sarjan henkilöhahmoista lokaatiosta tai juonesta, sillä kokemus on ehdottomasti antoisin, kun sisällöstä tietää mahdollisimman vähän.

Westworld lupaa paljon, mutta mikä hienointa, se myös lunastaa lupauksensa kauden lopussa upealla tavalla. Läpi tarinan eteen heitellään pieniä vihjeitä tulevasta, mutta toisaalta kokonaisuutta sekoitetaan samalla taas hieman lisää niin, ettei mikään ole itsestään selvää.

Hienon sarjan ovat luoneet HBO:lle Christopher Nolanin veli Jonathan Nolan sekä Lisa Joy. Sarja perustuu Michael Crichtonin käsikirjoittamaan ja ohjaamaan samannimiseen elokuvaan jo 1970-luvulta. Ensimmäinen kausi on 10 jakson mittainen, toista kautta saadaan ilmeisesti odottaa vielä ainakin vuoden verran.

Kommentit

EllaGusGus

Rakastan Westworldia! Ehdottomasti viime vuoden paras sarja, vaikka myös Stranger Things osui aika kovaa. Ja mikä parasta: ensi kesänä päästään mennään vaeltamaan sarjan maisemiin osana maailmanympärimatkaamme :D Uutta kautta odotellessa!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Stranger Things oli munkin toinen TV-suosikki viime vuodelta <3

Ooo, siistii, että pääset tutustumaan Westworldin lokaatioihin! :)

 

Jaana K

Tää pitää kyllä katsoa!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Tässä kohtaa tulee kateelliseks kun toisella on kaikki kiva vielä edessä :)

Suttastiina

West Worldiä liputetaan täälläkin. Aivan uskomattoman hyvin tehty ja todella koukuttava!

Stranger thing jätti minut vähän kylmäksi jostain syystä, ehkä suurin syy oli Winona Ryderin roolihenkilö. Pilasi muuten hyvän sarjan.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

No niin on! Ihanaa, kun hemmotellaan hyvillä sarjoilla!

En voi ymmärtää, miksei Strangers Things uponnut, musta Winona Ryderkin oli loistava hermoheikon äidin roolissaan :)

Suttastiina

Ehkä se hermoheikkouden esittäminen meni miun makuun hiukkasen yli ;)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Okei :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.