4 x iltalookin pelastajat

Pilvi Daily

Aina silloin tällöin on se tilanne, että heti töiden jälkeen on sovittuna jotakin iltamenoa. En enää asu ihan keskustan sykkeessä ja nykyään pitää tarkemmin miettiä, mitä sinne töihin niinä päivinä mukaan pakkaa, että voi sitten nopeasti ehostautua ennen lähtöä. Pitkän toimistopäivän jälkeen olo on usein vähän nuutunut ja ihokin näyttää vähän samealta. Enää kun ei ole mikään kaksikymppinen, joka näyttää aina yhtä pirteältä ja reippaalta!

Siispä ajattelin esitellä teille neljä nopeaa iltalookin pelastajaani: 

Chanel, Joues Contraste : Tämä on ihan mieletön tuote! Heleyttävä poskipuna voisi olla aika hyvä kuvaus. Kaikesta mihin Chanel koskee, tulee aika maagista. Tässä on niin hienojakoinen hohto, että kukaan ei huomaa kyseessä olevan joku tuote, mutta itse vaan hehkut menemään kuin kolmen viikon kylpylälomalta palanneena. 

Mavala, Fiji: Tykkään yli kaiken kahdesta eri kynsilookista. Vaaleanpunaisesta tai lähes valkoisesta tai sitten aivan kiiltävänmustista melko lyhyistä ja luonnollisista kynsistä. Punaiset, pinkit ja muut värit eivät lukemattomien testailujen jälkeen tunnu omilta, eivätkä myöskään kovin pitkät kynnet. Nämä Mavalan pikkulakat ovat parhaita nopeaan manikyyriin. Rakastan myös lyhyitä geelikynsiä, mutta jos niitä ei ole, luotan näihin. 

Hugo Boss, The Scent For Her: Tämä tuoksu vei minut mennessään ensinuuhkaisulla. (Mikähän tuossa sanassa nuuhkaisu assosioi mielessäni niin vahvasti aina koiriin?) Ensituoksuttelusta ehkä. Kevyt, hiukan makea, naisellinen. Ja pullo on niin kaunis. Hajuveden avulla pääsee myös nopeasti juhlatunnelmaan ja olo on hetkessä raikkaampi. 

YSL, Kate: Tämä nyt ei selityksiä kaipaa. Joka kerta kun hivutan tämän olkapääni yli, nousee oma tunnelmani kohti kattoa ja olen valmis mihin vain ilta viekään. Tässä on muuten ostos, jota en koskaan ole katunut päivääkään. Täyttä rakkautta ensisilmäyksestä tähän päivään. 

Olisihan näitä muitakin. Esimerkiksi hyvä rajauskynä, luomiväri, korkokengät ja jotkut näyttävät korvikset ovat nopeita iltalookin luojia. Huulipunista nyt puhumattakaan. Mitkä on teidän iltalookin go to -tuotteet?

xxx

 

Kommentit

Inka Nitta (Ei varmistettu) http://inkanitta.fi

Ompa tosi kaunis pikkulaukku <3

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos kovasti :) On kyllä ollut mieluinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.