5 x 3 ihanaa asiaa elämässäni

Pilvi Daily

Elisa haastoi kaikkia bloggareita listaamaan jotakin hyviä asioita elämässään ja päätin tarttua haasteeseen. Ainahan sitä sanotaan, että kannattaisi kirjoittaa ylös iltaisin asioita, mistä on kiitollinen ja tuon tavan avulla elää onnellisempaa elämää. Tämä lista siis varmasti auttaa samaan tyyliin, eiköhän aloiteta sitten. Nämä ei siis ole mitään elämäni tärkeimpiä asioita, lähinnä kivoja ja piristäviä juttuja tavallisina päivinä. 

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Kahvi

Odotan oikein työpaikalle pääsyä, koska silloin juon päivän ensimmäisen ja useimmiten myös ainoan kupin vahvaa kahvia. Kahvi herättelee ihanasti, saa ideat virtaamaan, tekee sosiaaliseksi ja käynnistää kivasti päivän työt.

Musiikki

Toinen asia, josta saatan innostua tosi paljon päivän aikana on musiikki korvissani. Säästän yleensä musiikkihetkiä työmatkoille, salille tai kävelylenkeille. Silloin voin paremmin keskittyä biiseihin ja rentoutua musiikin avulla. 

Illalliset

Vaikka kyseessä olisi arki-ilta, on kiva kattaa pöytä ja syödä yhdessä. En halua silloin katsoa televisiota, vaan rauhoittaa sen hetken meille kahdelle. Vaikka syötäisiin salaattia purkkitonnikalalla tai eilisiä jämiä, on se yhdessä juttelu vaan niin kivaa. 

Nyt kun tarkemmin miettii, olisi päivissäni vaikka kuinka paljon hyviä asioita, vaikea valita vain kolme!

Kolme hyvää asiaa minussa

Hassuttelu

Tämä puoli näkyy minussa vasta sitten, kun tutustuu lähemmin. Hassuttelen ja hölmöilen yleensä omalla kustannuksella kotona ja kavereiden kanssa lähes koko ajan. Moni on sanonut, että päällepäin ei ikinä olisi uskonut, että olen sellainen ja tuon piirteen esiin tuleminen vie aikaa uusien ihmisten kesken. Parasta on, jos löytää yhtä hölmöä seuraa, silloin minua ei pidätä mikään... Minulla on tämän hassuttelun seurauksena nykyään aika paljon kaikkia jänniä lempinimiä, niistä lisää vaikka joskus myöhemmin. Jos olen onneton, stressaantunut tai en viihdy jossakin, hulluttelu loppuu kuin seinään. 

Tunnollisuus

Teen sen, minkä lupaan ja minuun voi luottaa. Tämä pätee kaikilla elämäni osa-alueilla. Olen kovin lojaali ihmisille, jotka kohtelevat minua hyvin. Olen sitä paitsi yleensä ajoissa ja aina ensimmäisenä hereillä!

Innostuneisuus

Innostuin kerran Espanjassa etikkakurkkuhyllyn edessä niin riemukkaaksi, että poikaystäväni melkein säikähti. Olin vaan niin ilahtunut, että siinä kaupassa oli sillä hetkellä sellaisia pikkukurkkuja, joita minun teki mieli... Minua on aika helppo siis ilahduttaa ylipäätään, sillä innostun ja arvostan tuommoisia pieniä kivoja asioita. Innostun myös jokaisessa asuntonäytössä lähes tärisevään tilaan ja joskus jotakin erityisen kivaa päivää ennen on vaikea edes saada unta, kun olen niin kickseissä. 

 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Terveys

Tämä on aina kaiken alku. Jos joskus on ollut oikein sairas, tietää miten paljon terveyttään arvostaa. Sitä ei koskaan milloinkaan saa ottaa itsestäänselvyytenä. Kun mursin onnettomuudessa molemmat käteni yhdellä kertaa, opin arvostamaan sitä, että saa hiukset harjatuksi, tiskit tiskattua, oven avaimella auki, ruokaa kaupasta... Oikeastaan ihan kaikkea asioita, mihin ihminen käsiä käyttää. Vaikka siinäkin vaiheessa kestin urheasti ihmisten hyväntahtoisen naljailun kädettömyydestäni, itkin kuitenkin sisäisesti sitä kivun ja ponnistelun määrää, mitä jokainen käsillä tehtävä asia minulle toi. 

Rakkaimpani

Tähän lukeutuu ihana perheeni, avomieheni, ystäväni. Yksinäisyys tappaa ja yksin kukaan ei ole vahva. Jos joskus menettää ihmisiä, tietää että ketään ei saa ottaa myöskään itsestäänselvyytenä. 

Työ

Työ on tärkeää. Työ rytmittää arjen, antaa onnistumisen kokemuksia, pitää talouden kunnossa, kehittää... Työstään pitää olla iloinen ja ylpeä, sillä se on suuri osa elämäämme. 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Matkat

Matkustaminen on niin ihanaa! Varasimme juuri matkan Barcelonaan ja parin viikon päästä lähden Tallinnaan. Lisäksi tiedossa on reissu Tukholmaan ja kesällä ehkä jokin kaukaisempi kohde. Olen etuoikeutettu kun saan matkustaa.

Rauhoittuminen

Vaikka aion reissata, tehdä töitä, hassutella, nähdä kavereita ja liikkua, aion myös opetella rauhoittumaan. Vietin tipattoman tammikuun, kävin joogassa ja ensimmäistä kertaa meditaatiossa, olen lukenut aihepiirin kirjoja. Aion kuunnella itseäni, ajatuksiani ja toivottavasti olla kärsivällisempi ja valoisampi ihminen tänä vuonna. 

Asuntounelmat

En tiedä toteutuuko, mutta unelmoida ainakin saa. Tänä vuonna unelmoin uudesta asunnosta, jossa on kauniit isot ikkunat ja jossa on hyvä olla. 

Kolme hyvää asiaa blogissani

Kehittyminen

Myönnän, että en ole pro, mutta koen kehittyväni ja kulkevani oikeaan suuntaan. Haluan tehdä hyvänmielen postauksia, inspiroida ja innostua blogin kirjoittamisesta aina uudelleen. Haluan oppia paremmaksi, oppia kuvaamaan kauniimpia kuvia ja kirjoittamaan kiinnostavasti.

Oma hetki

Tämä blogi on ollut minulle aina sellainen oma paikka, jossa saan toteuttaa itseäni. Saan kirjoittaa, mitä rakastan, ja lukea silloin tällöin kannustavia kommentteja ja editoida kuvia. Jos olen vaikkapa yksin illan kotona, menee tuo aika helposti blogin kanssa puuhastellen. 

Kirjoittaminen

Kuten mainitsin, on kirjoittaminen minulle tärkeää. Tykkään leikkiä sanoilla ja kirjoittaa erilaisista aiheista. Joskus kirjoitan pohdiskelevia juttuja ja toisinaan hyvin pinnallisesti uudesta laukusta. Meissä kaikissa on nämä eri puolet ja se on mielestäni kiva kombo myös blogissa. 

Tehkää te muutkin tämä listaus! Hyvien asioiden listaus sai ainakin minut tosi hyvälle tuulelle.

Kommentit

Suvi Myllymäki (Ei varmistettu) http://www.suvimyllymaki.com/

Siis tämä on kyllä paras haaste blogeissa ikinä, tulee niin hyvä mieli lukiessa muiden vastauksia! <3 Ja hahah omaan kyllä ton ihan saman taidon innostua pikkuasioista, jos jotain kivaa on tapahtunut tai tapahtumassa, saatan ilmaista päivän aikana innoissani vaikka kymmenen kertaa ääneen että "Onpas muuten kiva, kun..." :D

Kirjoittelin myös oman listani hyvistä asioista tänne: http://www.suvimyllymaki.com/2018/02/kolme-hyvaa.html

PilviCloud
Pilvi Daily

Hauska kuulla, että täällä on muitakin pikkuasioista innostuvia! Ei meillä ainakaan käy elämä tylsäksi :D
Ihana postaus sulla Suvi ja tosi positiivinen elämänasenne! Kiva lukea noin elämänmyönteistä tekstiä.

Markka
Marenkia ja neilikoita

Olipas kiva hyvänmielen postaus :) ja opin susta monia uusia asioita kuten tuo hassuttelu, hihi :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos Markka, tuon kirjoittamisestakin tuli hyvä mieli :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.