Asu auringon polttamille kaduille

IMG_7701_Fotor.jpg

Buona sera! Pahoittelen pitkää taukoa, olen kesälomallani päätynyt ottamaan lomaa myös erilaisista laitteista ja samalla blogi on kärsinyt kaiken keskellä. Olin Italiassa viikon ja nyt olen tehnyt hiki hatussa (kirjaimellisesti) muuttoa uuteen kämppään! Mutta sellainen onni onnettomuudessa, että olen ehtinyt lomallani napsimaan todella paljon kuvia ja postattavaa riittää ainakin hyväksi toviksi. 

 

IMG_7704_Fotor.jpg

Italian reissun lisäksi tulen varmasti tässä lähiaikoina kirjoittamaan myös hiukan uudesta sisustuksestani. Tällä hetkellä ei ole vielä paljon näytettävää, sillä huonekalut puuttuvat lähes kokonaan… Mutta asunto on ihana ja muutama huonekalutilaus on jo vetämässä.

IMG_7702_Fotor.jpg

Tässä pari otosta Garda-järven pittoreskista Salò-kylästä, johon suuntasimme Firenzestä. Yli 30 asteen kuumuudessa päälleni valikoituivat vain ne keveimmät ja ilmavimmat mekot. Tämä edestänapitettava raidallinen mekko on peräisin vuoden takaiselta Miamin matkaltani. Yhdistin sen Aldon sandaaleihin ja Furlan pikkulaukkuun. Pitää kyllä myöntää, ettei mekko ole ihan täydellisen silitetty, sitä se rinkkamatkailu teettää… 

Miten te pukeudutte kuumilla keleillä?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *