Beachy holiday hair

 

IMG_2183_Fotor.jpg

Melkein yhtä kivaa kuin lomailu, on lomaa edeltävä fiilistely. Tuntuu ihanalta, kun on jotakin mitä odottaa ja uudessa miljöössä pääsee kivasti irti arjesta. En malta odottaa!

Lomalla on usein hassua se, miten triviaaleiksi mieltä askarruttavat kysymykset muodostuvat. Syötäisiinkö siinä rantakadun ravintolassa vai siinä toisessa, jossa oli ne siniset liinat? Mentäisiinkö snorklausretkelle vai jäätäisiinkö tähän lähirannalle lukemaan kirjaa? Miten me päästäisiin yhdessä uimaan, ilman että meidän tavarat varastetaan? 

Myös ne pienet valituksenaiheet on ihan omaa luokkaansa. Kurjaa kun mun aurinkolasit on nyt ihan aurinkorasvassa, enkä näe lukea tätä kirjaa. Oi kun toi vitivalkoinen hiekka polttaa jalkapohjia kun juoksee turkoosiin veteen uimaan. Miksi noiden hotellisiivoojien pitää aina osua just silloin paikalle, kun itsekin haluaisi käydä huoneessa? Tuon tyyppiset ongelmat ottaisin mielelläni vaikka osaksi myös ihan jokapäiväistä elämää mennen tullen. On ne asiat vaan ihan liian hyvin lomalla!

IMG_2196_Fotor.jpg

Kävin tänään kampaajalla Gyylin Jessellä ja tällä hän teki minulle balayage-tekniikalla uuden raikkaan värin hiuksiin. Lopuksi hän vielä teki minulle kunnon surffitukan kihartamalla hiukset suoristusraudalla laineille. Ryhtiä tyveen ja laineisiin saatiin Puff Me Volymizing Cloud Mist Spray Powderilla. Tuote vaikutti niin hyvältä, että voisin sellaisen etsiä käsiini Miamista. 

IMG_2202_Fotor.jpg

Kohta on jo kesä! Mitäs lomasuunnitelmia teillä on? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *