Beauty Shoot

Pilvi Daily

 

Kuva: Heikki Arra / MUA: Mila Forsgren

Olin tuossa noin kuukausi sitten mukana mallina eräässä projektissa, jossa keskiössä oli meikkitaiteilija Mila Forsgrenin meikki ja stailaus. Tässä muutamia otoksia kyseisestä päivästä, itse ainakin tykkäsin lopputuloksesta. Harvemmin olen käyttänyt sinistä tai turkoosia silmämeikkiä, mutta hyvin se näyttää minulle sopivan. Mila taikoi muutamankin erilaisen lookin, joista tykkäsin todella paljon! Pitäisi itsekin uskaltaa meikatessa käyttää joskus vähän värejä. Valokuvaajana toimi Heikki Arra ja kuvista tuli kaiken kaikkiaan todella upeita!

Kuva: Heikki Arra / MUA: Mila Forsgren

Kuva: Heikki Arra / MUA: Mila Forsgren

Kuva: Heikki Arra / MUA: Mila Forsgren

Kuvista ei niin tarkasti näy, mutta jalassani on aivan ihanat Gina Tricotin culottes-malliset pitsihousut, jotka ostin myös itselleni. Nuo on ollut kivan rennot, mutta samalla fiinit erilaisissa kesäjuhlissa yms. 

Ihanaa ja rauhallista juhannusta kaikille! Itselläni on tänä vuonna sujunut juhannus vähän erilaisissa merkeissä, koska olen pakannut muuttoa varten. Pian olisi kuitenkin tarkoitus lähteä piknikille tai terassille Kaivariin, saa nähdä kuinka autio Helsinki on juhannuspäivänä. Onneksi aurinko kuitenkin paistaa ihanasti. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.