Brunch & Cake Barcelonassa

Pilvi Daily

 

HOLA! Täällä on palailtu aivan ihanalta lomalta Barcelonan auringosta. Luultavasti Barcelona-aiheisia postauksia tulee tässä kirjoiteltua muutamiakin, sen verran paljon kuvia kertyi kameraan ja aika paljon kivoja juttuja tuli koettuja, jotka olisi mukava jakaa. Tällä kertaa näin jonkin verran vaivaa ennen matkaa ja merkitsin valmiiksi karttasovellukseen hyviä ravintoloita ja nähtävyyksiä. Ja vaikka olen aina vannonut tietynlaisen spontaaniuden nimeen, niin kyllä pieni suunnitelmallisuus helpottaa ihmeesti tuolla kohteessa. 

Ensimmäisenä päivänä suunnitelmat olivat hyvinkin selvät. Meillä oli liput varattuna Barcelona Open -tennisturnaukseen ja sitä ennen halusimme syödä hyvän aamupalan. Olin katsonut valmiiksi, että Brunch & Cake olisi aivan taivaallinen, joten suuntasimme siis sinne. Itse asuimme lähellä Saint Antonin metroasemaa ja Brunch & Cake sijaitsi Yliopiston takana. Kävelimme sinne ehkä 20 minuuttia aikaisessa aamussa, kaupungin vasta heräillessä. Ravintolasta oli varoiteltu, että se on niin suosittu aamuisin että pöytää voisi joutua odottelemaan tunninkin. Ei muuten pidä paikkaansa, jos on paikalla jo raflan avatessa kello 8.30! Joo, ei ehkä se ideaaliratkaisu lomalla, mutta meille tuo passasi hyvin, sillä tennisturnaus alkoi jo klo 11. 

Saatiin ensimmäisinä tietysti valita paras pöytä, joka mielestäni oli tuo terassipaikka. Tuossa idyllisessä paikassa kelpasi syödä näitä mielettömiä ja semi-terveellisiäkin herkkuja! Itse tilasin ricotta-kaura-pannukakkuja ja beetroot latten. Mieheni tilasi brunssilautasen, jossa oli banaanileipää, siemenillä päällystettyä avokadoa, hedelmiä, granolaa, tuorepuristettua appelsiinimehua ja vaikka mitä. Aivan uskomattoman kaunis annos ja taivaallisen hyvänmakuinen. Lisäksi hän tilasi mangokookossmoothien. 

Vähän kurkin myös vieraisiin pöytiin ja heidänkin annoksensa olivat toinen toistaan mielikuvituksellisempia. Eipä ihme, että ravintola on saanut valtavan Instagram-suosion, sen verran upeita olivat nämä esillepanot. Ja maku myöskin! Piti muuten vielä vanhana kofeiniinihaina varmistaa, että onhan tuossa punajuurilattessa kofeiinia ja olihan siinä! Oli nimittäin tiedossa seitsemän tunnin istuminen tenniskatsomossa, eli energiaa kaivattiin...

Näin iloisena ja masu täynnä lähdettiin kohti tennisstadionia. Brunssin erikoisuus oli, että jokainen sai myös mukaansa tuollaisen kädessäni näkyvän pienen vaaleanpunaisen cupcaken rasiassa. Annoimme sen ravintolasta lähdettyämme eräälle kodittomalle miehelle. 

 

Brunch & Cake Barcelona, Carrer d'Enric Granados 19, Barcelona

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.