Deitti-ilta kotona

Pilvi Daily

 

Keskellä viikkoa tekee joskus hyvää järjestää pienet treffit. Oli sitten ystävänpäivä tai ihan tavallinen keskiviikko, vähän panostetumpi tarjoilu, lasi punaviiniä ja ehkä joku nätti mekko saa ainakin itseni hyvälle tuulelle ja katkaisee arjen kivasti. Vaikka jäisi ihan kotiin, eikä lähtisi mihinkään valkoliinaiseen ravintolaan.

Kun tavallisina arki-iltoina jutellaan ehkä siitä, mitä töissä tapahtui tai että joku aivasti päällesi metrossa, vaihtuu spessumpina deitti-iltoina puheenaiheet helpommin vaikkapa yhteisen matkan suunnitteluun tai joihinkin kivoihin muistoihin suhteen alkuajoilta. Oletteko huomanneet saman? Kyllä ne arjen purnaukset ja kauppalistan raapustamiset kuuluvat yhtälailla hyvään parisuhteeseen, mutta ahertamiselle on niin hyvä välillä järjestää sitä vastapainoa. Samalla tulee ehkä myös keskusteltua syvällisemmin, kun kumpikin laittaa kännykät ja muut pois ja keskittyy kuuntelemaan ja olemaan läsnä.

Tein muuten ruoaksi täytettyjä bataatteja, niin hyviä ja helppoja! Lisäksi oli raikas salaatti ja kermaviilikastike. Jälkiruoista me ei kumpikaan oikein välitetä ja päädyttiin sitten napsimaan pari palaa suklaata American Crime Histories -sarjaa katsellessa. Tuosta illasta jäi niin kiva fiilis ja olisi ihana vaikka ottaa tavaksi, että joka kuun se ja se päivä vietetään tuollaista iltaa. Onko teillä koskaan tapana järjestää treffi-iltoja puolisonne kanssa ja onko ne sovittu säännöllisiksi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.