Erään harakan tunnustuksia: statement korvikset

Pilvi Daily

 

Oli Miamin reissun viimeiset päivät käsillä. Harhailin semipaniikissa Sawgrass Mills -ostoskeskuksessa ja mietin, mitä vielä voisin haluta. Kerrankos sitä Jenkeissä ollaan, nyt olisi vielä kiva hankkia jotain... Siinä vaiheessa oli kuitenkin ehditty koluta sen seitsemän liikettä mallia Century 21, Forever 21, Victorias 21 ja mitä näitä nyt oli. Jalat oli aivan muussina, koska nuo outletit on aivan järjettömän suuria ja niissä vierähtää helposti tunteja ja tunteja. Harhailin lopputohinoissa Macy's -tavaratalon koruosastolla ja äkkäsin valtavat korvakoruvalikoimat. 

Siinä mielentilassa, lomalla ja hyvällä tuulella alkoi tosi paljon tehdä mieli jotain kimaltavaa ja - no, erilaista. Ruotsin Ellessäkin luki "Tänk stort, tänk större, tänk statement". Och det gjorde jag.

Tämmöiset glitterikaverit se meidän Miamiin lennähtänyt harakka nappasi mukaan, vaikkakin toki kassan kautta. Mitäs tykkäätte? Dallas vai ihan cool? Ehkä nää on aina mulla muistona ajasta, kun musta melkein tuli floridalainen eläkeläinen ja hurahdin kimaltaviin strassikorviksiin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.