Gaala-asu IBA 2018

Pilvi Daily

Jakku ja housut: Zara / Toppi: Bik Bok / Laukku: YSL / Kengät: Stylesnob / Korvakorut: H&M

Eilen vietettiin Inspiration Blog Awardseja Kattilahallilla ja täytyypä todeta, että oli hienot bileet! Suomen somevaikuttajaskene on nykyään todella mielenkiintoinen ja illan aikana huomasi, miten erilaisia mahtavia persoonia siihen kuuluu. Illan parasta antia oli mielestäni melkein katsella upeita asukokonaisuuksia, kampauksia ja meikkejä. Itse valitsin tämän Zaran housupuvun ja aurinkoiseen kevätiltaan se tuntuikin ihan sopivalta valinnalta. 

Housupukuja näkyi juhlahumussa paljon. Hauskaa, että juhlapukeutumisessa on nyt erilaisia vaihtoehtoja mekkojen rinnalle. Bongasin myös muutaman kirkkaanpunaisen housupuvun 80-luvun leikkauksella, jotka olivat todella upeita. Kirkkaanpunainen tuntuu tänä keväänä todella mielenkiintoiselta ja mielestäni se sopii tosi hyvin varsinkin blondeille. 

Itse ajattelin käyttää housupuvun housuja ja jakkua myös erikseen. Esimerkiksi tuo valkoinen jakku sopisi kivasti myös mekon pariksi kesän juhliin ja valkoisissa housuissa viihdyn kesäisin usein muutenkin. 

Nappailin vähän kuvia myös illan aikana, voisin vaikka myöhemmin postata muutamia otoksia itse bileistä. Mitä tykkäsitte tästä kokonaisuudesta? Aurinkoista sunnuntaita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.