Gaalatunnelmaa kirppikseltä

Pilvi Daily

Ei ehkä parhaita kännykällä napsittuja kuvia tässä, osa oli aika kellertäviä näin keinovalossa. Oli vain pakko esitellä tämä kirppislöytö viime viikonlopulta. Olen aika pitkään jo himoinnut Ida Sjöstedtin pitsimekkoa ja itseasiassa tilasinkin yhden sellaisen kotiin. Se oli kuitenkin vähän liian iso ja pienemmät koot olivat loppuunmyytyjä, eli jouduin ikävä kyllä palauttamaan sen. Tämä vitosen pitsimekko kuitenkin korvasi hiukan sen pitsiunelman jättämää tyhjiötä. Merkki oli jokin tuntematon brittimerkki, eli sen enempää vinkkejä mekon alkuperästä en saanut. Mutta ainakin olen aika yksin tämän kanssa!

Tämmöinen pitkä mekko on kyllä hyvä talviaikaan. Laitoin alle mustat sukkahousut ja ylipolvensaappaat vielä ulos mennessäni lauantaina. Sukkahousut tekivät siitä peittävämmän ja vähemmän läpinäkyvän. Ei tullut kylmä, vaikka pitsiä olikin! Vähän gaalatunnelmaa helmikuulle suoraan kirpputorin rekistä...

Ehkä tässä voisi jopa viettää ystävänpäivää huomenna... Tai se pääsee mukaan viikonlopun reissulle tyttöjen kanssa. Mitäs suunnitelmia teillä on huomisillalle? Onko teillä tapana viettää ystävänpäivää?

 

Kommentit

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Aivan ihana kirppari löytö! Rakastan itsekkin tehdä löytöjä kirppreilla ja tuo mekko on kyllä kunnon löytö!
Ihanaa ystävänpäivää! Me vietämme kotona kipeinä ystävänpäivää, toivottavasti sinulla on parempi päivä! :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Voi kiitos, aika hauska löytää jotain tuommoista kirpputorilta! Ne on kyllä ihan parhaita paikkoja, jos vaan jaksaa käydä usein ja penkoa vähän. Pikaista paranemista teille :) Meillä oli superkiva ystävänpäivä, hyvää ruokaa ihan kotosalla. 

ElizabethRinne
Fashion Poetry

WAU! Tuo mekko on kuin tehty sulle, näytät upealta! <3 Itsekin olen varsinainen kirppisnarkomaani ja valtaosa vaatteistani ja asusteistani onkin kirppareilta :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos kovasti Elisabet :) Kirppikset on niin kivoja! Ekologista ja edullista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.