Gold Coast osa 1

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kotona jälleen! Matka Gold Coastille oli upea, viikon aikana ehdin näkeä ja kokea todella paljon. Hyvin vähän jäi aikaa ihan vaan rentoutumiseen, mutta tälläinen aktiiviloma onkin välillä todella piristävä. Reissu alkoi Gold Coastilta ja siirryimme sieltä Brisbaneen hakemaan matkailuautoamme vuokraamosta. Käytimme Jucy-nimistä vuokraamoa, joka oli halpa ja helppo ja palvelukin oli oikein hyvää. 

Brisbanesta matka jatkui Byron Bayhyn ja siellä majoituimme Broken Head Beach-nimiselle karavaanialueelle. Paikka oli aivan meren rannalla ja aivan upea. Ensimmäinen yö olikin kalleimmasta päästä, yöpyminen omassa autossa maksoi 40 dollaria. Onneksi löysimme muiksi öiksi edullisempia paikkoja. Tiivistettynä reittimme oli Gold Coast- Brisbane-Byron Bay- Gold Coast- Surfers Paradise- Sunshine Coast-Noosa-Brisbane-Gold Coast.

 Lisäsin tähän nyt muutamia kuvia kännykästäni ja olen ottanut paremmalla kamerallani yli 300 kuvaa eli lisää on tiedossa selostuksien kera. Nyt lähdenkin tästä töihin, palaan myöhemmin asiaan! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *