Gucci belt

Pilvi Daily

Pienestä blogitauostani johtuen en ole ehtinyt lainkaan näyttää kaikkia uusia ostoksiani. Tämä ihanuus ei ollut oma hankintani, vaan sain sen joululahjaksi mieheltäni. Toki olin vähän asiasta vihjannut ja oikean koon käynyt valitsemassa Pietarissa ollessani, eli ihan yllätys ei tämä lahja ollut. Mutta sitäkin mieluisampi ja on ollut ahkerasti käytössä. 

Arvoin pitkään leveämmän ja kapeamman version välillä, mutta loppujen lopuksi valintani kallistui tähän kapeampaan. Isot logot eivät tunnu niin omilta, vaikka upeilta ne näyttävätkin muiden päällä. Tämä tuntui kuitenkin käytännöllisemmältä arjessa farkkujen tai suorien housujen päällä. 

Ongelmaksi tämän kanssa muodostui koon valinta ja halusin siksi käydäkin Guccin liikkeessä testaamassa oikean pituuden. Valitsin lopulta koon 85 cm, housukokoni on yleensä 36. Vyö on korkeampien farkkujen kanssa hyvä, mutta käy myös vähän matalampien farkkujen kanssa, reikiä on sen verran monta. Aion käydä vielä suutarilla laitattamassa siihen yhden reiän lisää, niin voin käyttää vyötä mekon kanssa vyötäröllä. 

Tämä tilattiin suoraan Guccin nettikaupasta ja paketin päällä luki lähetyspaikkakuntana Firenze. Toimitus sujui kuulemma näppärästi UPS:n kautta. Tälläisessä kauniissa pahvikassissa sain kaivaa tämän ihanuuden kuusen alta, aika unelmalahja tosiaan!

Voin toisessa postauksessa näyttää, miltä vyö näyttää in action! Kumman itse valitsisit, kapeamman vai leveämmän?

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kaunis se on, ja kapeamman valitsisin ehdottomasti! :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos! Joo omaakin silmää se miellytti ehdottomasti enemmän :)

Kommentoi