Heavenly Day Spa

Pilvi Daily

Sain kavereilta lahjakortin Helsinki Day Spahan ja kävin käyttämässä sen nyt muutama päivä sitten. Olen käynyt tuolla kerran aiemmin keskellä joulukiireitä, kun meillä oli työpaikan virkistyspäivä ja tiesin jo etukäteen mitä odottaa. Koska odottamaan tuonne kannattaa mennä! Itse hoitoja mielekkäämmäksi koen lähes tuon odotusaulassa hengailun. Musiikki on ihanan rauhoittavaa, miljöö uskomattoman kaunis ja tarjolla on pähkinöitä, yrttiteetä, vettä ja alkoholitonta kuohuviiniä. Itselleni ehkä parasta rentoutusta on lukea jotakin kivaa muotilehteä ja vain möllötellä tuolla tuolilla. 

Varasin ajan 60 minuutin kasvohoitoon. Kerroin kosmetologille, että ihoni on melko herkkä ja hän teki hyvin lempeän kasvohoidon Dermaheal-sarjan tuotteilla. Palvelu oli todella hyvää ja hoidosta jäi rentoutunut ja levännyt olo. Iho tuntui kosteutetulta ja melko öljyiseltä hoidon jälkeen, mutta se varmasti teki oikein hyvää. Ainakin lähipäivinä tuntuu, kuin ihoni olisi ollut todella hyvässä kunnossa ja sellainen sameus on tipotiessään. Halpaa lystiähän tuolla käyminen ei ole, mutta lahjaideana aivan mainio ja varsinkin rentouttavaa hetkeä kaipaavalle erinomainen kokemus.

Sellainen visiitti taivaaseen ihan tavallisena keskiviikkoiltana! Onko teillä suositella muita kauneushoitoloita Helsingissä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.