I love my longbob

Pilvi Daily

Olen viimeisen vuoden ajan kävellyt kampaajantuolista lähes samannäköisenä joka kerta. Ihan tyytyväisenä pitkiin ja taidokkaasti raidoitettuihin hiuksiini, mutta silti harmitti, kun kukaan ei melkein koskaan edes huomannut että olin istunut siellä lähes kolmisen tuntia. Välillä minulle laitettiin hiukan kylmää sävytystä raitojen lisäksi, mutta that's it. Siksi nyt kevätauringon pilkottaessa mieleni valtasi muutoksen tuulet. Halusin jotain uutta ja raikasta ja olin kyllästynyt sitomaan pitkää takkuuntuvaa kuontaloani ainaiselle ponnarille. 

Onneksi mahtava kampaajani Jesse Gyylistä oli lukenut ajatukseni jo ennen kuin ehdin edes avata suuni. Hän suunnitteli longbobia kokovärillä! Minulla on täysi luotto Jessen ammattitaitoon ja näkemykseen ja kun hän sanoi, että vaalean ihonsävyni kanssa kokoblondi ei olisi liian vaalea, uskoin ja lähdin mukaan tähän hieman radikaalimpaan muutokseen.

Tukkaa lähti tosiaan varmasti viitisentoista senttiä, jonka jälkeen päähän levitettiin väri. Koska hiuksiani oli vuosien ajan vain raidoitettu, kuumotti aine aika lailla ja hiuksia sai nostella prosessin aikana usein. 

Pesun jälkeen hiuksiin levitettiin vielä Beach Blond -sävy, joka oli luonnollinen ja aavistuksen harmaa beige. Kun näin hiukset prosessin jälkeen, olin aivan innoissani. Jostain kummasta kasvolle oli tullut uutta valoa ja lyhyemmät hiukset näyttivät jopa nuorentavan jotenkin. Jesse leikkasi vielä hiukset, suoristi ne ja laittoi paljon kuivashampoota tyveen. Kampaus kesti hyvin lauantaille ja minun ei tarvinnut tehdä muuta kuin kihartaa hiukset juhlia varten (ylin kuva). Joskus kannattaa vaan luopua jostain, mitä on kantanut mukanaan kauan. Pätee murheisiin, ikäviin muistoihin tai vaikkapa vaan takkuisiin ja haaroittuneisiin hiuksiin. Olo on kevyt ja muutos tekee vaan niin hyvää. 

Oletteko te vielä hankkineet keväisempää kampausta? xxx

Kommentit

Nellisusanna
Nelli Vartiainen

Tosi hyvännäköinen tukka! :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos paljon :)

Saranda
Tyhjä ajatus

I love your long bob too! <3

PilviCloud
Pilvi Daily

Thanks <3 En voisi olla tyytyväisempi :)

Kommentoi