Ihana arki

Pilvi Daily

Tai arki ja arki, en tiedä miksi tätä voisi kutsua. Aurinko paistaa, talon ovesta pääsee rantaan minuutissa ja töissäkin on kivaa. Sain uusia tehtäviä, jotka vastaavat enemmän kokemustakin ja se kyllä ilahdutti, mukava päästä tekemään sellaista, mitä osaa parhaiten. Ostin jopa uuden tietokoneen, hinnat ovat täällä Suomeen ja Ruotsiin verrattuna vähän edullisimpia ainakin tietokoneiden osalta. 

Heräsin aamulla aikaisin ja nyt on aikaa suunnitella vähän lähiviikkojen ohjelmaa. Olen nyt alkuun täällä ollut aika väsynyt, uusi työ, englannin puhuminen ja kaikki muutokset ovat kyllä vaikuttaneet. Aurinko kyllä auttaa ja positiivinen asenne tietysti myös. Tänään illalla tapaan muita alueella asuvia suomalaisia, mukavaa vaihtaa kokemuksia ja saada vähän vinkkejä. 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Olipas mukava törmätä blogiisi! Olen itse tulossa Sydneyiin Elokuussa vuodeksi ja olenkin etsinyt lähinnä sinne keskittyvää blogia. Mukava kuulostella millaista se arki siellä onkaan :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Hei! Kiva jos blogistani on hyötyä ja mahtavaa että muutat myös tänne! Olen asunut täällä vasta viitisen viikkoa mutta lupaan päivitellä usein :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.