Kajakin viemää, osa 2

IMG_0438_Fotor.jpg

Tältä näyttää kun vedenkestävän kameran linssillä on pisaroita. Ja pisaroitahan oli vähän enemmänkin kun saatiin tämä kuningasidea lähteä melomaan merelle kaatosateessa. Koska Byron Bayssä näkyi erilaisia mereneläviä paljonkin, ajattelimme että ehkäpä näin Noosassakin. Mutta kaatosateella näköjään myös delfiinit olivat jossain pitämässä sadetta, sillä emme nähneet yhtään mitään tai ketään, vaan vellovaa harmaata vesimassaa. Melominen on muuten kovassa aallokossa aika rankkaa puuhaa. Tuli mieleen ihan nuoruusajat, kun siskoni kanssa meloimme Lauttasaaren aallokoissa laulaen ja veneliikennettä uhaten.

Märkäpuvussa ei ahkeran melomisen takia ehtinyt liikaa palella. Palatessamme kanootti meni vielä ympäri isoissa ranta-aalloissa. Tässä vähän voittajatunnelmia retken jälkeen, ihmiset ja kajakki pääsivät kuin pääsivätkin ehjinä perille.

Ajankohtaisemmista asioista puheenollen, tänään teen pienen retken  Sydneyn Ikeaan. Muutaman tarpeellisen ostoksen lisäksi siellä voisi ihmetellä ruotsalaista ruokakauppaa ja hankkia ainakin näkkileipää kotiin. Ruotsalainen näkkileipä on maailman parasta. Varsinkin se tummapaahtoinen, jota myydään isoissa pyöreissä paketeissa. Lisäksi kaipaan Ruotsista Präst-juustoa ja Bregott-voita ja silliä. Ja näin elokuussa ruotsalaisia rapujuhlia! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *