Kaupunkiloman paras sijoitus

Pilvi Daily

 

Tiedättekö tunteen, kun kaupunkilomalla palaa kädet täynnä ostoskasseja hotellille ja jalkoja jomottaa niin armottomasti? Tuntuuko siltä, että haluaisit nostaa jalat ylös? Tämä ei ole mikään Hirudoid Forten mainos, vaan ihan ylistyshuuto kunnon lenkkareille.

Valkoiset tennarit on joka vuosi varmin kevään merkki! Oma kesäni alkaa virallisesti ensi viikolla, kun koittaa loma ja lähdemme Barcelonaan! Olen viimeksi lomaillut heinäkuussa ja sen kyllä huomaa... Niin minä itse kuin varmaan ihmiset ympärilläni. On aika huilata hiukan ja ottaa vähän etäisyyttä. Katsoin jo valmiiksi monta kivaa aamupalapaikkaa ja tapaspaikkaa Barcelonasta. Yksi päivä vietetään myös tenniskatsomossa ihailemassa maailman parhaita tennispelaajia. Siitäkin varmasti kivaa ja pääsenpähän ainakin näkemään lähietäisyydeltä komeita urheilijoita...

Nämä valkoiset Niken lenkkarit löytyivät Intersportista ja ne lähtevät ehdottomasti matkalle mukaan. Olen kaupunkilomilla oikea kävelyhirmu, eli kenkien olisi hyvä olla mukavat. On sitä nuorempana kävelty kymmenisen tuntia korkokengilläkin, mutta hullun hommaahan se on. Onneksi löytyy niin ihania ja mukavia lenkkareita, jotka sopivat lähes kaikkiin asuihin. Korkkarit säästän nykyään iltaan!

Silti, vaikka kengät olisi kuinka hyvät, tulevat jalkani olemaan hotellilla juuri kuin kuvassani, eli ylhäällä vasten seinää. Ihan paras fiilis pitkän ja inspiroivan päivän päätteeksi! Jos hei teillä on vinkata Barcelonan rafloja, nähtävyyksiä tai muuta, niin pistäkää vinkkejä tulemaan tai linkittäkää postauksiinne. Olen yhtenä korvana! Olen käynyt siellä kerran viitisen vuotta sitten, eli varmasti löytyy paljon uutta nähtävää. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.