Kesäihon syväpuhdistus + alekoodi!

Pilvi Daily

*Postaus toteutettu yhteistyössä MayBeautyn kanssa

Kuten aiemmin kerroinkin, oli lomamatkallamme Kuubassa ja Floridassa todella lämmin ja aurinko porotti täydeltä taivaalta joka päivä. Sehän oli meille rännänruntelemille suomalaisille oikein tervetullut juttu, mutta iho ei ihan pysynyt leikissä mukana. Kun meitä täällä pohjolassa ikäänkuin säilytetään jääkaapissa sen 10 kuukautta vuodesta, altistamatta valolle tai auringolle, on ihokin aika haaleanvaalea. Luonnollisen rusketuksen saavuttaminen kestää useita päiviä ja joudun aina etelänmatkoilla läträämään voimakkaiden suojakertoimien kanssa. Aamuisten rasvaussessioiden jälkeen olin kuin marinoitu paisti, valmiina kääntämään uutta paistopintaa aurinkotuolissa. 

Nykyään valitsen kyllä mieluummin voimakkaat suojakertoimet, kuin voimakkaat juonteet iholleni. Aurinkovoiteet toimivat hyvin, mutta tukkivat ihohuokoset aika huolellisesti myöskin. Ihoni ei ole kovin herkkä epäpuhtauksille, mutta kirkkaus katoaa ja aurinkovoiteet sameuttavat sen pinnan normaalista ihonpuhdistuksesta huolimatta. Testasin matkan aikana Maybeautyn The Incredible Face Mask -kasvonaamiota ja pitää sanoa, että se toimi aurinkovoiteiden kuormittamalle iholleni loistavasti. Testasin naamiota yhtenä aamuna hotellihuoneessamme Floridassa ja kuvat ovat peräisin sieltä.

Naamio oli esimerkiksi mutanaamioiden sijaan ihanan sysimustaa ja kiiltävää. Pakkauksen mukana tuli pensseli, jolla naamion pystyi levittämään iholle sormia likaamatta. Levitys sujui helposti ja oli aika kivaa sutia kunnon sotamaalaus siinä peilin edessä. Alkuun piti tietysti vähän pitää hauskaa maalin kanssa  kanssa ja poikaystäväni ihmettelikin jossain vaiheessa, että mikä jenkkifutari meille on muuttanut, kun minulla oli mustat raidat poskilla. 

Sitten vain odoteltiin puolisen tuntia naamion kuivumista. Moni käyttämäni naamio alkaa jossakin vaiheessa kiristellä ja tuntua kuivalta iholla, mutta tämä oli aika luontevan tuntuinen eikä varissut myöskään kuivuessaan.

Sitten vuorossa oli mielenkiintoisin vaihe, eli naamion poistaminen. Kuivuttuaan sen sai irroittettua iholta isoina paloina ja tuntui, että se poisti aika tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä. Kannattaa muuten naamiota levittäessä varoa levittämästä sitä kulmakarvoille tai silmienympäryksiin, naamio voi repiä kulmakarvoja mukanaan ja silmänympäryksen iho on sille liian herkkää. Hiukan se naamion irroittaminen nipisteli, mutta "vill man vara fin, får man lida pin" sanotaan Ruotsissakin ja ehkäpä se pitää paikkansa. 

Lopputulos oli kuultava ja kaunis ja iho tuntui ihanan pehmeältä. Otin samana iltana laittauduttuani itsestäni tuon alla olevan kuvan ja iho jotenkin tuntui säteilevän! Voi myös johtua siitä, että olin ihanalla lomalla, levännyt ja päivettynyt. Mutta jatkossakin tulee varmasti poistettua aurinkovoiteidenjäämiä ja sameutta näillä.

Kiinnostaisiko kokeilla? Nyt lukijani saavat 30 prosentin alennuksen MayBeautyn tilauksesta koodilla piljamask täältä*

Kommentit

Illukka (Ei varmistettu)

Mä tykkään kyllä tästä naamiosta! Pientä aknen poikasta itselleni puskenut, mutta tällä saatu pidettyä kurissa. :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Samaa mieltä olen :) Tosi tehokkaan tuntuinen tuote!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.