Kevättä kynsissä!

Pilvi Daily

Viimeksi työmatkalla käydessäni tarttui laivalta mukaan muutamia kynsilakkoja. Silloin elettiin ehkä tammikuuta, ja nuo värikkäät sävyt olivat varmasti jokin sisäinen hätähuuto keskellä talvea. Jos ostat tuon korallisen sävyn 19 Hong Kong, loppuu tämä talvimyrsky ja ollaan jälleen lähempänä kevättä. Niin ei jostain kumman syystä käynyt ja värikkäät lakat ovat vieläkin kaapissa avaamatta. Avasin tosin nuo vaaleammat variantit ja ne ovat sulautuneet näppärästi talouspaperinvaaleaan hipiääni sen suurempaa numeroa itsestään tekemättä. Vaaleista sävyistä ahkerimmin olen käyttänyt sävyjä Riga ja Olbia, sekä tuota päällyslakkaa. Olbia on sellainen kimaltava lakka, jos tämmöinen beigen ystäväkin haluaa joskus oikein pistää ranttaliksi. 

Mavalan lakat ovat mielestäni hintaansa nähden melko laadukkaita ja on kätevää, että ne on pakattu tuollaisiin pikkuisiin söpöihin miniputeleihin. Lakkaa ei jää turhaan kuivumaan pullonpohjalle ja mahtuvat muuten kivasti kaappiini hankkimiini meikkitelineisiin. Pysyvyyskin on ihan ok. Hintaa noilla on noin vitosen kappale, laivalta taisi saada noin 12 eurolla kolme. Kävin tosin silloin muutamia viikkoja sitten laittamassa Tallinnassa geelikynnet, ja sen jälkeen nämä tavislakat ovat tuntuneet vähän tylsiltä ja työläiltä. Ehkä pitäisi keksiä Helsingistä jokin kiva paikka, niin silloin tällöin voisi nuo geelaukset laittaa. Jos jollakulla on antaa vinkkejä, niin olisin oikein iloinen!

 

Muut hankkimani sävyt ovat Happy Cherry, La Paz ja Fiji. Kaikki karkkimaisia ja soveltuvat varmasti paikkoihin, joiden mukaan ne on nimetty. Seuraavana matkakohdelistalla voisi olla tuo Happy Cherry, kuulostaa aika mielenkiintoiselta kohteelta. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.