Klassinen kesäkombo: Denim & white

Pilvi Daily

Ovatpa jälleen säät hellineet meitä, en voi käsittää miten lämmintä on ollut koko viikonlopun. Tämä viikonloppu on sujahtanut ohi kuin siivillä kavereiden kanssa hengaillen. Mikäs se mahtavampaa! Eilen istuin pari tuntia Mattolaiturilla ja sielläkin sai jo oikeasti tosi hyvin väriä jalkoihin. Olen aika tarkka suojakertoimien kanssa kasvojen ja dekolteen alueella, mutta muuten tykkään kyllä saada vähän pientä päivetystä. Vaaleat vaatteetkin näyttävät usein vähän freshimmältä hiukan ruskettuneella iholla.

Juteltiin juuri kaverini kanssa, miten tärkeää joskus lukioikäisenä oli ruskettua ja maattiin auringossa aina kun pystyttiin hyppytunneilla ja koulun jälkeen. Saatoimme jo toukokuussa näyttää siltä, kuin olisimme olleet kolme viikkoa Karibialla. Nykyisin auringonottoon ei ole aikaa eikä oikein innostustakaan samalla tavalla, varsinkin kun tiedostaa auringonoton haittapuolet. Olen muuten löytänyt maailman parhaimman aurinkovoiteen kasvoille monien kokeilujen jälkeen. Voisin kirjoittaa siitä tuotteesta ihan oman postauksen, niin hyvä se on!

 

Farkkuhame: Monki / T-paita: H&M / Sandaalit: Aldo / Laukku: Furla / Aurinkolasit & vyö: Gucci

Kesäviikonloppuisin tykkään pukeutua rennon kesäisesti. Tässä yhdistin aika perussetin, eli farkkuhameen ja valkoisen t-paidan. Minusta tuollaisessa yhdistelmässä on jotain ajattoman raikasta ja se toimii vuodesta toiseen. 

Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? xxx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.