Kontrastien loma: Kuuba & Miami

Pilvi Daily

Pahoittelen pitkää blogitaukoani, ei ollut tosiaan tarkoitus jättää blogipoloistani ihan oman onnensa nojaan, mutta näin nyt pääsi käymään. Olimme siis reilun viikon Kuubassa ja viikon Miamin alueella, kotiin palasin eilen illalla. Kuubassa wifinkäyttöni rajoittui alle tuntiin viikossa, joka oli oikeastaan ihan piristävää. Tuli luettua monta kirjaa ja sitä on aika paljon paremmin läsnä hetkessä, kun ei koko ajan ole se kännykkä siinä kädenjatkeena. Muutamia matkamuistoja tuli päivitettyä matkan aikana myös Instagramin puolelle.

Matka oli aivan ihana, kaikin puolin. Kyseessä oli todellinen kontrastien loma. Kuubasta kaupasta sai vain maitojauhetta ja rommia, Miamissa kaupat olivat niin yltäkylläisiä, että oli hyvä jos sieltä sipsirivien välistä löysi edes ulos. Myös mun operaatio Ruskettunut kroppa oli mielenkiintoista seurattavaa. Alkuaikojen tanskanlippuiho paloi Kuubassa sieltä täältä, vaikka käytin lasten 60 suojakertoimien voiteita.

Loppuvaiheessa se ei enää aivan yhtä helposti maastoutunut sinne valkoiseen hiekkaan, vaan onnistuin saavuttamaan viimeisellä viikolla jonkinlaisen suojavärin. Kirjoitan tarkemmin molemmista kohteista ja kaikista löydöistäni vielä erillisissä postauksissa, tässä kuitenkin hiukan fiiliksiä matkaltamme kuvien muodossa! 

Kännyköiden lisäksi mukana oli kaksi kameraa, jotka vielä odottavat purkamista. Kuvamateriaalia siis riittää, eli uusia postauksia on varmasti tiedossa lähiaikoina. Olipa muuten ihanaa laskeutua tänne vehreään Suomeen ja nyt edessä on vielä koko kaunis kesäkuu ja kaikkea kivaa ohjelmaa. Säidenkin pitäisi tällä viikolla lämmetä mukavasti! 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ooooooh <3

Kommentoi