Kukkamekko uudella tavalla

Pilvi Daily

Maagiset alkukesän illat. Kun puiden vastapuhjenneet lehdet ovat vielä herkän vaaleanvihreät, eteerisen kauniit. Kun lintujen orkesteri on kuin tropiikissa ja päivän aikana katukiviin imeytynyt lämpö väreilee vielä hetken ilmassa. Kun hiljalleen laskeutuva aurinko saa koko rantaheinikon hehkumaan. Niinä iltoina haluan kävellä paljain jaloin heinikossa, istua hetken rantalaiturilla. Nauttia tästä hetkestä.

Kesä on täällä nyt. Eletään sitä, hengitetään sitä. Olemme sen ansainneet.

Mekko: H&M / Toppi: H&M / Aurinkolasit: Gucci

Tämä hame on muuten oikeasti mekko, jonka yläosan vain sidoin vyötäisille. Toimii mielestäni näinkin ja tekee asusta vähän rennomman. Tuo kikka toimii muuten monen mekon kohdalla, jos se vain on tarpeeksi löysä yläosasta. Vyötärölle sidottuna tai neuleen/kauluspaidan kanssa saat mekosta taiottua ihan erilaisen lookin. 

 

 

Kommentit

drenmer (Ei varmistettu)

Ihana asu ja ihana blogi! Saanko kysyä mitä teet päivätöiksesi blogin ohella? Jaksamista käsittelevät postauksesi ovat mahtavia!

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät blogistani! Työskentelen digitaalisen markkinoinnin parissa media-alalla. Pitääkin miettiä, jos kirjoittaisi useammin jaksamiseen yms liittyvistä aiheista, varmasti moni pohtii noita juttuja. Aurinkoista sunnuntaita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.