Kun sä saavut Ruisrockiin, aurinko nousee taas...

Pilvi Daily

 

Otsikko on mukaelma Töölön Ketterän biisistä, ja se sopii jotenkin niin hyvin Ruisrockin mielettömän viikonlopun kiteyttämiseen. Viime perjantaina oli haikein mielin aika päättää yksi kappale työelämässä ja siirtyä ansaitulle kesälomalle, kunnes uudet haasteet uudessa työpaikassa elokuussa alkavat. Voitte siis kuvitella miten tunteellinen viikonloppu olikaan edessä. Kaikkein parasta koko viikonlopussa oli se, että sain jakaa kokemuksen parhaiden ystävieni kanssa hyvää musiikkia kuunnellen ja uskomattoman upeista säistä nauttien.

Hankimme ensimmäistä päivää varten ihanan tiimiasun, johon väkersimme myös nuo kukkaseppeleet luonnonkukista. Juhannusta voi hyvin juhlia vaikka läpi vuoden, eikä kukkamekkojakaan koskaan tule käytettyä liikaa. Tuo mekko löytyi H&M:n valikoimista ja se oli ihanan rento ja viileä kuumaan päivään. Voisin hyvin pukea sen vaikka johonkin hienompiin juhliinkin joskus, jotenkin sen leikkaus on niin tyylikäs ja ylellisen oloinen, vaikka kyseessä onkin ihan edullinen kolttu.

Tässä vaiheessa voin muuten jo myöntää, että tämä oli ensimmäinen kertani Ruisrockissa! Provinssissa tuli käytyä töiden puolesta viime vuonna ja itseasiassa myös viikkoa ennen Ruisrockia. Provinssi on työkuvioiden takia lähellä sydäntä, mutta Ruisrockille annan myös täydet pisteet! Upea tunnelma, iloisia tyyppejä, hyvä artistikattaus, maukasta ruokaa ja mielettömät maisemat. Ja ah, se sää! Ei vain voi käsittää... 

Näistä kuvista saan sataprosenttisesti kiittää lahjakkaita kavereitani. Itse unohdin kameran kotiin ja nykyisellä kännykälläni ei kovin hehkeitä otoksia oteta. Keskityin siis nauttimaan musiikista ja käytän nyt heidän otoksiaan tässä kuvituksena. Kiitokset Heini ja Ida upeista kuvista! Vaikka viikonlopun 40 000 askeleen kävelyt, jatkuva tanssiminen ja valvominen kävi vähän voimille, en sekuntiakaan vaihtaisi pois. Oli niin mahtavaa aloittaa loma näin ihanissa tunnelmissa ja rakkaiden ystävien kesken. Tästä alkoi todellinen rakkauden kesä 2017! 

 

Oliko teistä kukaan Ruisrockissa tänä vuonna ja mitä piditte?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.