Kuulumisia

Pilvi Daily

Olen monta kertaa koittanut ladata kuvia tänne blogiin, mutta en tiedä tökkiikö nettiyhteys vai mikä, mutta homma jää aina vain kesken. Koitan ratkaista asian pikimmiten, koska kuvia olisi vaikka millä mitalla. Niin täältä Sydneystä kuin Gold Coastin matkaltakin. Tekniikassa ei pitäisi olla vikaa, hankin juuri uuden tietokoneenkin kun se aiempi oli viallinen ja sain siitä rahat takaisin. Asus ei siis ollut oikea valinta ja päätin nyt investoida MacBook Airiin. 

Täällä on tällä hetkellä keskitalvi. Tänään on 11 astetta ja iltaisin ja aamuisin asteet pyörivät muutaman plussa-asteen hujakoilla. Hennesistä Blue Mountainsin matkalle ostamani toppaliivi on käytössä joka päivä ja se on tähän mennessä ollut paras investoimani 35 dollaria täällä ollessani. Sisällä on aina kylmä, luin jostain että australialaisia huoneistoja voisi verrata hyvinvarustettuihin telttoihin talviaikaan. Nukun päälläni useampi vaatekerrasto ja silti viileä sisäilma hytisyttää. Päiväsaikaan auringon paistaessa ulkona on lämpimämpi kuin täällä sisällä. Ostin China Townin halpismarkkinoilta lisää paksuja sukkia ja niillä pitäisi nyt pärjätä nämä muutamat kuukaudet. Ensi kuussa pitäisi alkaa jo lämmeta muutamalla asteella ja syyskuu on jo keväinen. Sitä odotellessa. Eihän sitä suomalaisena voi näistä lämpötiloista valittaa, mutta ollaanhan me totuttu että ainakin sisätiloissa on lämmin. Plussaa kuitenkin on, että näköjään nämä aussihyttyset eivät kestä viileämpiä oloja, eikä kotona ole enää niitä ollenkaan kuten aiemmin. 

Aloitin eilen graafisen suunnittelun kurssin keskustassa. Se vaikuttaa todella hyvältä, kahdeksan viikon aikana käydään läpi kaikki perusteet muun muassa väreistä ja typografiasta ja myöhemmin siirrytään Adoben ohjelmien kimppuun. Photoshop on itselläni aika hallusssa, mutta halusinkin opetella käyttämään Indesignia ja Illustratoria myös. Lopuksi tehdään vielä projektityö ja joka kurssikerralla saa kotitehtäviä, jotka esitelmöidään luokan edessä. Kaikki muut kurssilaiset vaikuttivat olevan ihan äidinkielisiä englanninpuhujia, mikä tietysti itselleni on hyväksi. Tuleepahan tsempattua englannin kanssa ja harjoiteltua esiintymistä enemmän. Tälläisiä kuulumisia siis tänne! Koitan saada pian lisää kuviakin tänne, että ei mene elämä turhan mustavalkoiseksi. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.