Lämminhenkinen SHALA Helsinki

Pilvi Daily

 

 

Olen tammikuussa päässyt aika hyvään vauhtiin liikunnan saralla ja viikkoon on uponnut sopivasti säännöllisiä treenejä. Hikiliikunnan vastapainoksi olen kuitenkin jo jonkin aikaa kaivannut jotakin rauhoittavaa ja rentouttavaa. Kun sain kutsun Shala Helsingin joogabrunssille, ilmottauduin heti. Kutsu tuntui tulevan juuri oikeaan hetkeen, kun eniten kaipasin puhdistavaa joogaa.

"SHALA Helsinki on kolmen yrittäjähenkisen naisen unelma laadukkaasti toteutetusta, urbaanista joogastudiosta, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluamme kannustaa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja löytämään tasapaino kehon, mielen ja hengen välillä. Tarjoamme lämminhenkisen joogaelämyksen nykypäivän joogille, joka arvostaa laatua, selkeyttä ja sydämen viisautta. SHALAN valoisa ja harmoninen tila hoivaa jokaista joogia rakkauden täyteisellä tunnelmallaan."

 

Sunnuntain vietinkin siis siskoni kanssa Shalassa joogaten ja terveellisiä herkkuja syöden. Flow-joogan veti ihana Juuli-Maria, jonka tunteja voin suositella erittäin lämpimästi. Olen viimeksi joogannut satunnaisesti Australiassa asuessani, eli en tosiaan ole mikään notkea jooginainen, mutta omaa kehoa kuunnellen pysyin perässä jotenkuten ja liikkeet kyllä tuntuivat syvissä vatsalihaksissa seuraavana päivänä. 

Jäin vielä lopuksi Lightfullness & Meditation -tunnille. Meditaation avulla oli tarkoitus löytää sisäinen valo. En ole koskaan aiemmin meditoinut, tai etsinyt muuta kuin kännykän valoa, mutta avoimin mielin olen valmis kokeilemaan uusia asioita ja voisin kuvitella kokeilevani meditointia, vaikkapa muutaman minuutin sessioissa aamuisin, kuten ohjaajamme Leena suositteli. 

Shalan tilat olivat harmoniset ja kauniit ja se tuntui todelliselta keitaalta vastapainona kaupungin hälinään. Tuonne tekee ehdottomasti mieli mennä uudelleenkin vaikkapa johonkin heidän järjestämistään retriiteistä. Harrastaako teistä kukaan joogaa ja missä käytte?

Shala Helsinki, Museokatu 17

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Noiden syömisten takia olisin minä mennyt :) Näyttävät niin hyville :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Olivat tosi herkullisia :) Kaikenlaisia raakakakkuja, hedelmiä, hummusta ja muuta terveellistä hyvää!

Kommentoi