Lempitavarani juuri nyt: top 4

Pilvi Daily

1. YSL Kate in Caviar Leather. Tämän ostin itselleni Luxbagistä kesällä. Iso investointi, mutta olen onneni kukkuloilla joka kerta, kun sen otan esiin. Valitsin hopeiset yksityiskohdat, koska käytän aina hopeisia/valkokultaisia koruja ja jotenkin tämä tuntui vähän rokimmalta kuin muut. Täydellinen, I must say!

2. Hugo Bossin The Scent. Rakkautta ensinuuhkaisulla, ja vielä rakkaammaksi tuoksun tekee se, että sain sen mieheltäni syntymäpäivälahjaksi. Tästä tulee varmasti pitkäaikainen suosikki.

3. Mustavalkoinen pallomekko. H&M:n valikoimaa, taisi maksaa hurjat 15 euroa ja olen luuhannut se päällä jokaikiset synttärit, dinnerit ja baby showerit nyt syksyllä. Love it!

4. Tuoksukynttilät. Nyt syksyllä on ihanaa, kun ulkona sataa ja meillä tuoksuu mystisen tummat aromit. Tämä Ritualsin Incense on palanut meillä useana iltana. 

 

Mitkä on teidän luottotavaranne juuri nyt?

 

Kommentit

Katjavaa (Ei varmistettu) https://katja-johanna.blogspot.fi/

Vitsi miten kivoja juttuja! :) Tuo YSL:n laukku on todella nätti! :) Multa löytyy myös tuo Bossin hajuvesi ja se on kyllä tosi kiva! Tuo mekko on tosi ihana! :) Ihastuin myös kesän aikana tuohon pallokuosiin - mutta jostain syystä vaatekaappiini ei päätynyt yhtään tuolla kuosilla olevaa vaatekappaletta, höh!

PilviCloud
Pilvi Daily

Voi kiitos, nuo olikin ihan ne lempparijuttuni :) Se hajuvesi on ihan mielettömän hyvän tuoksuista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.