Lone Pine Koala Sanctuary

Pilvi Daily

Hyvää lauantaita! Tänään täällä on ollut tosi kauniit säät, jopa niin hienot että pääsin rannallekkin pariksi tunniksi. Kevättä kohti ollaan siis menossa ja sen kyllä tuntee, enää ei tuule yhtä kylmästi kuin aiemmin ja yötkin on lämpimämpiä. Huomenna myös muutan uudelle alueelle, kiva vaihtaa vähän maisemaa ja tutustua uuteen paikkaan. Luulen kyllä että Coogeeta on vaikea päihittää, niin kiva tämä paikka on. 

Tässä myös vähän kuvia Brisbanen Lone Pine Koala Sanctuarystä. Sinne oli Brisbanen keskustasta matkaa bussilla noin puolisen tuntia ja paikka on ihan käymisen arvoinen. Näin Noosassa villinkin koalan, mutta tuolla eläinpuistossa niitä pääsee ihmettelemään paljon lähempää ja jopa ottamaan syliin jos maksaa siitä huvista 18 dollaria. Jätin sen kyllä välistä, mutta suosittua se näytti olevan. Kahvilan seinällä oli kuvia kaikista julkkiksista, jotka halailevat koalapoloja. Koalat nukkuvat lukemani mukaan yli 20 tuntia vuorokaudesta. Eukaleptuksen syöminen on sen verran rankkaa puuhaa, että koalat eivät halua kuluttaa turhia kaloreita liikkumalla, vaan yleensä niitä näkee nukkumassa tuollaisina puihin kiinnittyneinä pörröisinä palleroina.

Hauskempaa puistossa oli kyllä kengurujen ja wallabyiden ruokkiminen. Niitä oli kymmenittäin kaikkialla ja ne olivat todella ystävällisiä ja kilttejä eläimiä. Näimme myös miten suuria petolintuja lennätettiin ja ruokittiin kunnes yksi niistä päätti ottaa ja karata ja esitys jouduttiin keskeyttämään. Pikkupöllöjä ei nimittäin voitu ottaa esiin ennen kuin Steve oli palannut pesäänsä. Palasihan se sitten kun eläintenhoitaja houkutteli sitä hiirenjalalla. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.