Löyly

Pilvi Daily

Hyvä ystäväni Amsterdamista oli käymässä luonani ja koska olen jo pitkään salaa kampanjoinut hänen Helsinkiin muuttamisensa puolesta, näin hänen vierailunsa aikana tilaisuuteni tulleen. Nyt jos koskaan olisi näytettävä Helsingin parhaat puolet upeassa kesäyössä. Kaverini on siis suomalainen, eli nyt ei tarvinnut lähteä jälleen kertomaan saunomisen saloista vaan rosélasilliset ihanan Löylyn katolla riittivät. Ilta oli uskomattoman kaunis, taivas vaaleanpunainen ja matalalta vielä yhdentoista aikoihin paistava aurinko maaginen. 

Kävelimme Löylystä vielä Hernesaarenrantaan ja söimme ihanat pizzaslicet valkoisia vaatteita uhaten. Vaikka HSR ei ehkä viihtyvyydessään vedä vertoja Löylyn kauniille arkkitehtuurille ja lounge-henkiselle tunnelmalle, on se kuitenkin ihan hauska paikka pienine ruokakojuineen ja juomatelttoineen. HSR:llä järjestetään myös keikkoja ja muita tapahtumia aika usein. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Hernesaaren kasvojenkohtus on ollut todella tervetullut lisä Stadin yöelämään ja tuonut enemmän eloa myös Kaivarin suuntaan, joka onkin kauneimpia alueita Helsingissä. 

Aion muuten elokuussa pitää Löylyssä synttärit ja vuokrasin saunavuoron kahdeksalle kaverilleni. Saunomisen ja uimisen jälkeen drinkkejä baarin puolella tyttöporukassa. Mikä sen parempaa? 

Kommentit

verbeliini
happy flow

aivan ihana asu!! 

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos!! Sulla on tosi kiva blogi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.