Mitä meikkejä hankkia Jenkeistä?

Pilvi Daily

Toukokuussa kutsuu Miami, tuo valkoisten hymyjen ja päivettyneen ihon luvattu maa. Mielikuvissani paistaa aurinko ja kädessäni on jokin ihana jääkahvi kun tukka hulmuten ajelemme valkoiselta hiekkarannalta toiselle. Todellisuudessa sitä varmaan hikisenä tulkkaa jotakin vaikeaselkoista karttaa jättimäisessä tieviidakossa, mutta hauskaa tulee varmasti olemaan joka tapauksessa. Amerikkahan on oikea ostosparatiisi ja odotan tosiaan erilaisiin vaatekauppoihin ja merkkeihin tutustumista. Pääasiassa ei tietenkään olla vain shoppailemaan menossa, mutta onhan sekin aina kiva osa reissua, mihin mielellään käyttää jonkun pilvisemmän päivän. Varsinkin kosmetiikkapuoli kiinnostelee, useinhan jenkkimerkit on paikan päällä edullisempia ja valikoima on paljon kattavampi kuin täällä. Haluan myös päästä koluamaan joidenkin perusmarkettien ja pharmacyjen valikoimaa, niistä tekee aina parhaat löydöt. Toivottavasti siinä lähettyvillä olisi jokin tennisliike tai Niken outlet, niin kaikki olisivat tyytyväisiä...

Googlailin nyt antaumuksella vähän amerikkalaista tuotevalikoimaa ja muiden tuliaisvinkkejä. Väsäsin pienet kuvakollaasit ja tässä vielä oma haaveiden ostoslistani Miamiin:

Sigma -meikkisiveltimet: Ammattilaistasoiset siveltimet, tupsuttimet ja töpsöttimet, jotka ovat kuitenkin muita laatumerkkejä paljon edullisempia.

OPI:n ja Essien kynsilakat: Tehtyäni tätä merkittävää taustatutkimusta, kävi ilmi että nämä laatulakat ovat useita euroja edullisempia lännessä. Mavalat kavahtakoot!

Mac: Vaikka merkkiä toki on saanut Suomestakin iät ja ajat, tulen varmasti luuhaamaan osastolla jonkin aikaa myös Miamissa. Erinomaiset huulipunat, meikkivoiteet ja aurinkopuuterit houkuttelevat. 

Bobbi Brown ja Nars: Näitäkin ostin ausseissa asuessani ja teen varmasti myös ekskursion heidän pisteelleen.

L.A Girl: Merkin Pro Conceal HD Concealer kiinnostelee ja sitä hehkutetaan peitevoiteiden holy grailiksi. Viekää jo rahani, olen myyty! Eikä muuten maksa paria taalaa enempää. 

Sitten myös päivittäiskosmetiikan puolelta saattaa tulla muutama hankinta tehtyä ainakin näiltä merkeiltä:

Palmer's: Ostin Australiasta merkin Skin Therapy Oil -öljyn, joka on todella laadukas. Heidän kosteusvoiteitaan kehutaan myös paljon ja merkin Cocoa Butter Formula -voiteen hankin mielelläni kosteuttamaan auringon paahtamaa ihoani. Sekin kustantaan siinä 2-3 dollaria.

Secret: Siskoni osti aikoinaan aina New Yorkissa käydessään Secretin ihanaa puuterintuoksuista deodoranttia myös minulle tuliaiseksi. Tuo tuoksu tuo muistot mieleen ja aine jättää kainalot silkkisiksi. Tuskin maksaa edes kahta dollaria.

Clinique: Nämä tehokkaat ja niin ihanan cleanit puhdistustuotteet eivät esittelyjä kaipaa ja ilmeisesti nekin ovat edullisempia kuin Suomessa.

Crest Whitestrips: Kaikkien jenkkihymyjen takana piilee nämä. Tai ainakin aika monien. Olen kaverini kanssa tilaillut näitä silloin tällöin eBaystä, tällä kertaa taitaa näitä lähteä matkalaukussa kotiin useampi paketti. Valkaisevat oikeasti tehokkaasti ja käytetään noin viiden päivän "kuureina". Kanadalaisen ystäväni hampaat ovat aina helmenvalkoiset juuri näiden ansiosta. Samaan settiin hankintalistalle päätyy myös merkin valkaisevat hammastahnat tulosta ylläpitämään.

Victorias Secret vartalosuihkeet: Olen käyttänyt Love Spelliä jo vuosia, mutta aina se on yhtä ihana. 

Tässä omaa listaani. Mielelläni kuulisin teidän vinkkejänne ostoslistaani täydentämään! Mitä en saa missata?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.