Musta kietaisumekko toimii aina

Pilvi Daily

Nappailin eilen parin eri pikkumustan kanssa näitä kuvia, kun mietin mitä laittaisin päälle kaverin synttäreille. Toinen mekoista on Zarasta ja toinen H&M:n valikoimista. Päädyin sitten tuohon ylläolevaan H&M:n kietaisumekkoon ja kiharsin vielä hiukset. Ostin tuon mustan kietaisumekon puolisentoista vuotta sitten ja se on kyllä ollut todellinen lempivaate, päädyn tosi usein laittamaan sen päälle, jos kriiseilen asujen kanssa. Tuo on kesäisinkin ollut kovassa käytössä.

Kyllä sitä usein miettii, että vaatekaapin pitäisi koostua vain niistä lempivaatteista, joita käyttää vuodesta toiseen. Se olisi paljon ekologisempaa ja taloudellisempaakin, kun käyttökertoja kertyisi paljon ja vaate palvelisi ns. loppuun saakka. Luin jostakin naistenlehdestä vaatelainauspalvelusta, joka kuulosti aika kiinnostavalta sekin. Muistaakseni 150 euron panoksella sai käyttöönsä kaksi designvaatetta kahdeksi viikoksi, eli puolen vuoden aikana pääsi lainaamaan 26 eri vaatetta. Artikkelissa eräs paljon edustustyötä tehnyt nainen kehui palvelua erittäin käteväksi. Pienellä panoksella saat laadukkaita huippusuunnittelijoiden vaatteita eri tilaisuuksiin ja pidät tyylisi kiinnostavana ja uniikkina. Jokainen tuote oli myös lunastettavissa omaksi. Erittäin mielenkiintoinen konsepti, jota tekisi mieli testata joskus. Artikkelin Vaatepuu sijaitsi Järvenpäässä, mutta ehkä niitä on pääkaupunkiseudullakin? Oletteko törmänneet?

 

Näitä kuvia kertyikin aikamoinen määrä ja nyt huomaan, että toisen mekon alareunaan on tarttunut pölyä jostakin. Noo, amatöörimeiningillä täällä kuvaillaan... Hyvä kuitenkin, että päädyin tuohon toiseen mekkoon eilen.

Onko teillä ollut mukava viikonloppu? xxx

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihana!
Ja kyllä, mulla sama juttu - en hanki vaatekaappiini enää ollenkaan sellaisia vaatteita joilla ei tule olemaan pitkää käyttöikää. Ostan siis vain sellaisia, jotka ovat kropalleni sopivia ja joita tulen varmasti käyttämään vielä muutaman vuodenkin käyttökerran jälkeen (mikäli pysyvät ehjinä, hih!). En ole vuosiin ostanut sekundaa, vaan rikkoutuneiden tilalle uutta tai sellaisia vaatteita, joita olen pitkään ihaillut ja hypistellyt kaupoissa - sittemmin alerekistä bongannut ja heti halvalla kotiuttanut.

Ja täällä oli ainakin täydellinen viikonloppu - Pete Parkkosen keikka oli erittäin hyvä! ;) xx

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos <3 <3

Hyvä periaate! Pyrin menemään enemmän tuohon suuntaan ja tekemään vähemmän impulssiostoksia. Lisäksi suosin kirppiksiä ja sieltä sitten saattaa kotiutua jotain vähän spontaanimpaa.

Oi Pete, ihanaa! :) xx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.