Pakkaspäivän pehmoisin pörrötakki

Pilvi Daily

 

Meillä on töissä ollut pieniä ongelmia lämpötilojen kanssa ja alkuviikosta toimistolla oli jäätävän kylmä, kun ulkonakin paukkui -17 asteen pakkaset. Olen siis kaivautunut vaatekaappini pörröisimpiin kerroksiin ja ottanut jopa pahimpien pakkasten varalta kaapissa pölyttyvät Uggit esiin. Tämän valkoisen pörhiäisen ostin Gina Tricotista. Niitä löytyi vaaleanruskeina, harmaina, vaaleanpunaisina ja mustina, mutta kyllä tämä valkoinen versio iski lujimpaan sinne pörrötakkien mentävään koloon sydämessäni.

Kuvittelin olevani tosi trendy ja fashion uudessa asussani ja menin sitten siskon perheen luo kyläilemään päälläni tämä takki. Kummityttöni huutaa heti ovelta kirkkaalla ja ilahtuneella äänellä:

 

"Lammas!"

 

Jep. Lasten suusta kuulet totuuden. Bää!

Lammas on kuitenkin lämmittänyt minua ihanasti ja sopii ihan hyvin myös (pallo)mekkojen pariksi.

Neule: Gina Tricot / Farkut: Pull & Bear / Vyö: Gucci

Ah, huomenna on jo perjantai! Mitäs kivaa teillä on tiedossa? Itse olen menossa vanhoihin kunnon kotibileisiin, kun kaveri järkkää synttäribileet. Saa nähdä, pääseekö lammas mukaan bileisiin. Ensi viikolla olisi sitten tiedossa taas pieni viikonloppureissu. Siitäkin lisää vähän myöhemmin.

Ihanaa naistenpäivää! xxx

 

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Sinä oot kyllä superkaunis! Kasvonpiirteet, tyylitaju ja kaikki. <3

Perjantaille suunnitelmat ovat auki, mutta lauantaina lähden tanssimaan tyttöjen kanssa - ja aion muuten tanssia läpi yön! Tanssi on ihan parasta tässä maailmassa. :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Voi kiitos, ja samoin!! <3 Sä kirjoitat kyllä niin ihania kommentteja :)

Ah, tanssiminen on kyllä niin kivaa, hauskaa iltaa teille! xx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.