Pariisitarten kauneussalaisuudet

Pilvi Daily

Mikä on mielikuvasi pariisilaisista naisista? Minä ajattelen aina siististi ja hillitysti pukeutuneita leidejä, joilla on hyvinistuvat farkut, tyylikäs villakangastakki, klassinen nahkainen käsilaukku ja laadukkaat matalakantaiset kengät. Hiukset ovat yleensä ruskeat ja näyttävät luonnollisilta hiukset ja iho on lähes meikittömän näköinen ja raikas. Jokaisella on kuitenkin punaista huulipunaa ja varmasti kallista hajuvettä yllään. 

Ihanan huolettoman näköinen look, jossa vähemmän on enemmän ja perusasioihin satsataan. Olen kuitenkin lukenut, että vaikka pariisitar käyttää helposti isojakin summia laukkuun, kenkiin, huulipunaan tai hajuveteen, turvaudutaan ihonhoidossa apteekin luottotuotteisiin. Siispä kun mieheni oli lähdössä Pariisiin poikaporukalla viikonlopun viettoon, laitoin hänelle ostoslistan mukaan ja sain nämä kaksi putelia kotiin.

Caudalie Beauty Elixir. Tämä kulttieliksiiri on saanut inspiraationsa nuoruuden eliksiiristä ja se lupaa häivyttää pienet juonteet, pienentää ihohuokoset ja tekee kasvoista heti säteilevämmät. Sillä voi myös kiinnittää meikin ja on se kuulemma myös meikkaajien suosiossa. Itse olen tykännyt käyttää tätä tuotetta aamulla kosteusvoiteen alla. En tiedä ovatko juonteet vähentyneet, mutta ainakin tuote piristää kivasti ja tuoksu on mielenkiintoisen metsäinen. Iho vaikuttaa kosteutetulta ja raikkaalta. 100 ml pullon uskoisin kestävän hyvin kauan, koska tuotetta kuluu melko vähän kerralla. 

Embryolisse Lait -Creme Concentre Toinen kiinnostava tuote oli tämä kuuluisa kosteusvoide, joka on ollut klassikkotuote jo vuosikymmeniä. Tämä 3 in 1 -voide kosteuttaa, suojata ja tasapainottaa ihoa. Ilmeisesti tuote toimii erinomaisesti myös meikkivoiteen alla primerina ja sitä voi käyttää myös meikinpoistoon. Kuuluisia käyttäjiä tällä ovat Gwyneth Paltrow, Karlie Kloss ja Scarlett Johansson. Ja meikäläinen tietysti! Tykkään kyllä tästäkin tuotteesta kovasti. Tuoksu on ylellinen, voide on ihanan kevyttä ja imeytyy todella nopeasti. Iho on ollut todella hyvässä kunnossa ja pysynyt kosteutettuna koko päivän, myös nyt kylmempinä päivinä.

On ne pariisilaiset tässäkin asiassa oikeassa. Kannattaa jatkossakin roudata apteekkituotteita Ranskasta!

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Tekis niin mieli itsekin kokeilla! Ranskalaiset naiset kun osaa olla huolettoman elegantteja, itsekin aina ihailen heidän tyyliä!
Täytyy haalia nuo tuotteet jonain päivänä omaan kosmetiikkapussukkaan :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Noita saa varmasti tilattua netistä, on sen verran kulttituotteista kyse :) Tilaa ihmeessä testiin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.