Pink matte lips

Pilvi Daily

Lähikuva naamataulusta, eipä ollut helpoin homma sekään. Kylpyhuoneen keltaisessa valossa kuva ei ole se kaunein, mutta huulten väri vastaa mielestäni todellisuutta aika hyvin. Halusin esitellä yhden kauneustuotteen, josta olen ollut innoissani tänään. Eilen töiden jälkeen kävimme äidin kanssa parvekekukkaostoksilla ja samalla tuli käytyä kaupassa. Olen monista blogeista lukenut Essencen markettimeikeistä ja kun nyt vihdoin pääsin niitä hypistelemään, tarttui mukaan yksi jos toinenkin puteli. Lempparikseni ostoksistani muodostui matta huulikiilto nimeltä Matt matt matt longlasting lipgloss. 

Kiilloksi tuota ei ehkä pitäisi nimittää, tuote on nestemäisestä koostumuksestaan huolimatta puuterisen mattainen ja levittyy ihanasti huulille. Pakkaus ei ehkä ole kauneimmasta päästä, mutta olen huomannut kosmetiikan suhteen että välillä kaunis kuori voi pettää, ja kalleiltakin merkeiltä voi paljastua tosi kehnoja tuotteita upeiden pakkausten sisältä.

 

Levittelin tätä tuotetta ihan reippaasti aamulla huulilleni ilman rajauksia ja voin oikeasti väittää, että ilman lisäilyjä tämä kesti ihan hyvänä ainakin yli kolme tuntia. En kitannut tosin kahvia tai vettä sinä aikana, kuten nyt normaalisti, mutta silti pysyvyys on paljon parempi kuin huulikiilloissa yleensä. Kuten mattapunat aina, myös tästä näkee tietenkin mikäli huulet ovat kuivat tai rohtuneet. Siispä suosittelen huultenkuorintaa ensin ja sen jälkeen tuote levittyy kuin unelma, eikä kuivata kuten vaikkapa NYX:in vastaava puna. Käytin huultenkuorintaan Victoria's Secretin Flavored Lip Scrubia ja sitäkin voin suositella lämpimästi. Kiteet ovat sokerimaisia ja tuoksu miellyttävä. 

Ainiin, mitä tämä lysti maksoi? Pöyristyttävät 2,50 euroa muistaakseni. Taidanpa tehdä uuden retken sinne samaiseen markettiin ja rohmuta muutkin värit sieltä mukaani. Tuo kuvan sävy on nimeltään 01 La Vie Est Belle.

Tämä Matt, matt matt saattaa päästä mukaan myös vappukekkereille. Juuri tässä kirjoitellessani ulkona vallitsee totaalinen lumimyrsky. Vappu on kuitenkin asenteesta kiinni ja hauskaa voi pitää sisätiloissakin. Ainakin meillä on lähes trooppinen tunnelma täällä huomenna vappubrunssilla, koristeistä lähtien! Hauskaa wappua!!

Kommentoi