Polka dot

Pilvi Daily

Eilen olin pitkästä aikaa ulkona kavereiden kanssa. Syksyn pyörähdettyä käyntiin, fokus on ollut uudessa työssä, treenaamisessa ja viikonloppuisin on vaan tullut levättyä ja rauhoituttua. Siksi olikin tosi hauskaa nähdä kavereita, juoda vähän viiniä ja lähteä pikavisiitille Helsingin yöhön. Ystävät ovat kyllä niin tärkeä asia elämässä, aina kivan illan jälkeen on aivan erilainen olo ja hymyilyttää kaikki hauskat jutut. Olen kyllä onnekas, että olen onnistunut löytämään niin ihania ihmisiä elämääni!

Ostin tässä muutama viikko sitten H&M:ltä tämän pilkullisen mekon ja se onkin ollut päälläni läksiäisissä, treffi-illallisella ja neuleen kanssa myös töissä. Tämä samainen kolttu pääsi jälleen edustamaan eilen Erottajan karaokebaariin. Laulamaan me ei kyllä onneksi menty, säästyi karaokekansan korvat siltäkin. Tykkään tämän mekon pilkullisesta kuosista ja syksyyn sopivista pitkistä hihoista. Tuohon vyötärölle sopisi hyvin jokin vyö, sellainen sopiva vain tällä hetkellä puuttuu. Ehkä joku kaunis nahkainen musta olisi kiva. Mutta hyvinhän tuo toimii ilmankin.

Mitäs tykkäsitte tästä mekosta? Ulkona on muuten aivan fantastinen ilma tänään, nautitaan siitä!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Tosi kaunis mekko! Mikähän siinäkin on, että minua miellyttää pilkulliset vaatteet hirmuisesti :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Voi kiitos :) Joo sama juttu! Pilkulliset ja raidalliset on mun lemppareita, muut printit ei jotenkin aina tunnu omilta.

Markka
Marenkia ja neilikoita

Ihana mekko! Sopii sulle tosi hyvin :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos kovasti Markka:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Täälläkin tykätään lookista! :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos paljon Saranda :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.