Spontaani viikonloppureissu Helsinkiin

 

image.jpg

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Päätin viime maanantaina tulla Suomeen käväisemään kun viikonlopuksi ei ollut muuta ohjelmaa. Roudasin tuttuun tapaan tavaroitani maksimirajoituksen verran mukanani ja käsimatkatavaroissa lempitavaroitani  äidin luo säilöön. Turvatarkastuksen miehet naureskelivat Block-lampulleni ja jouduin sitten avaamaan sen paketistaan, ottamaan kaikki osat esiin ja selittelemään miten se toimii ja millainen valo siitä tuli. Lasimöhkäleet näyttivät kuulemma epäilyttäviltä läpivalaisussa. Loppujen lopuksi meillä oli ihan leppoisa keskustelu valaisimista. 

Perillä olin myöhään perjantai-iltana ja oli kiva herätä aurinkoiseen aamuun. Kymmenen aikoihin odotti ihana yllätys, brunssi Weegeen Sis. Deli+Cafe-kahvilassa. Oli hauskaa viettää aikaa perheen kanssa ja jutella siskontyttäreni (2v.) kanssa päivän kuumimmat puheenaiheet muumipehmoleluista. 

Helsingin viikonloppuun mahtui monta mukavaa hetkeä ja vietin paljon aikaa perheen kanssa. Kotiin Tukholmaan lensin epäinhimilliseen aikaan klo 23.40, olikin mukava nousta aamulla neljän tunnin yöunien jälkeen töihin. Iltapäivällä tänään olo oli kyllä sen mukainen ja kahvia kului…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *