Syyskuun suunnitelmista

Pilvi Daily

Pahoittelen radiohiljaisuutta, usein on käynyt tämä blogi mielessä mutta en ole kuvannut kovasti uutta ja kirjoittaminen on vähän jäänyt. Nämä viime päivät on mennyt ihan normaalisti töitä tehden ja opiskellen. Olen käynyt Maroubra Beachillä kolme kertaa surffaamassa aika vaihtelevin tuloksin. Olen myös tavannut kavereita, käynyt toisen kerran Sydney Fishmarketissa lounaalla, käynyt kannustamassa sunnuntaisessa 14 kilometrin City2Surf-juoksutapahtumassa ja tavannut muita suomalaisia. 

Syyskuun suunnitelmatkin ovat vähän selvinneet, aion lähteä Cairnsiin 19.9 ja olla siellä kaksi viikkoa. Varasin menomatkan ja haluaisin käydä myös Whitsundaysillä, kun kerran sielläpäin olen. Siellä olisi kiva tehdä snorklausretkiä tai voisin mennä vaikka sukelluskurssille, jos vaan budjetti antaisi periksi. Sieltä saatan lentää Adeleideen jos se vaan kaverilleni sopii. Näin tulisi yhdellä kertaa matkusteltua vähän enemmänkin ja sitten voisin palata ehkä Sydneyhyn tienaamaan vähän rahaa jos löydän jonkun uuden työpaikan. 

Ei siis sen kummempaa! Näyttäisi että kesä on vihdoin saapunut Suomeen, toivottavasti ehditte nauttia hyvistä säistä! Ja tänne blogiin saa mielellään kommentoida jos teillä on kysymyksiä tai muuten vaan kommentteja. Mukavaa torstaita!

 

Kommentit

Ninnin elämää

Hei,

Olen seurannut blogiasi alusta asti, se on mukavaa luettavaa. Olen nyt itsekin saapunut Sydneyiin ja olisi kiva tavata joku päivä! :) Oma blogini Ninnin elämää löytyy tältä samalta sivustolta.

Terkuin, Anniina

PilviCloud
Pilvi Daily

Moi Anniina,

Kiva kuulla, kiitos! Ja mukavaa että sinäkin olet muuttanut tänne. Olisi tosi kiva tavata :) Lähetä mulle vaikka mailia osoitteeseen pilvijaatinen@gmail.com niin voidaan sitä kautta sopia treffit. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.