Tavoite: zen 2018

Pilvi Daily

Uusi vuosi 2018. Paljettimekko pääsi taas tuulettumaan mahtaviin uudenvuodenbileisiin ja kotiin kömmittiin siinä neljän paikkeilla. Ja siitä lähtikin sitten uusi uljas vuosi käyntiin. 

Uudenvuodenlupaukseni ovat yleensä aina olleet jotakin treenaamiseen tai terveellisesti elämiseen liittyvään. Ne ovat tietenkin erittäin hyviä juttuja ja tärkeitä koko kehon hyvinvoinnille. Olen kuitenkin miettinyt, että tänä vuonna voisin lähteä parantamaan hyvinvointiani myös vähän syvemmältä. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus ja sisäinen hyvinvointi vaikuttaa ulkoiseen, aivan kuten liikunta ja hyvä ravinto vaikuttavat meihin myös sisäisesti. 

Siksi tietynlainen rauhoittuminen olisi varmasti paikallaan. Olen liian kauan haalinut taukoamatta elämääni matkoja, kokemuksia, bileitä, kavereita ja elänyt aika hektistä elämää. Siksi kävelyt luonnossa, kirjoittaminen ja lukeminen voisivat astua isompaan rooliin elämässäni tänä vuonna. Koska niistä saan voimaa ja inspiraatiota aivan valtavasti. Myös joogan aloittaminen voisi kiinnostaa. 

Onko teillä muilla ollut vastaavanlaisia ajatuksia? Millaisia keinoja käytätte rauhoittumiseen? Olisi kiva kuulla ehdotuksia. 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.