Testattu: paras korostuspuuteri

Pilvi Daily

Ostin Stockmannin Hulluilta päiviltä viime viikonloppuna M.A.C. Mineralize Skinfinish -korostuspuuterin, kun se oli aika hyvässä tarjouksessa. Normaalisti se maksaa noin kolmisenkymppiä ja Hulluilla päivillä se taisi olla 23,90 e, ellen ihan väärin muista. Kun ystäväni Ruotsista oli käymässä luonani pari kuukautta sitten, kävi hän meikattavana M.A.C:n pisteellä ja silloin jo kiinnostuin tuosta highlighterista.

Itse olen yleensä käyttänyt saman merkin Strobe Cream -tuotetta, joka on aavistuksen "valkoisempi" väriltään. Se on ollut jo vuosia lemppari. Tämä puuteri tuntui toimivan samalla lailla, mutta antavan samalla hiukan lämmintä hehkua kasvoille heleän värinsä ansiosta. Olen myös testaillut Lumenen uudehkoja vastaavia tuotteita, mutta olen kokenut että tuotteiden nestemäinen koostumus usein pilaa allaolevan meikin. Nämä M.A.C:n versiot eivät sitä tee, vaan asettuvat kauniisti meikin päälle ja pysyvät hyvin paikoillaan.

 

Levitän tuota viimeiseksi meikkivoiteen, aurinkopuuterin ja poskipunan jälkeen kulmaluille, poskipäille, amorinkaarelle ja nenänvarteen. Kuvista näkee ehkä jotenkin tuon kevyen ja luonnollisen hehkun, minkä tuote antaa. Tämä ei ole monien vastaavien tuotteiden tapaan liian glitterimäistä, vaan hohto on ihanan hienojakoista koostumukseltaan. Uskoisin, että se sopii myös ruskettuneelle iholle kesällä sävynsä puolesta.

Sudin äsken tätä nassuuni, koska olen pian lähdössä erään arvovaltaisen herrasmiehen 4-vuotiskekkereille syömään kakkua. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.