Testattu: ripsien kestotaivutus

Pilvi Daily

Kävin elokuussa Helsinki Day Spassa käyttämässä saamani lahjakortin ja päätin hierontojen ja kasvohoitojen sijaan valita jotakin erilaista. Päädyin siis ripsien kestotaivutukseen. Olin hiukan aiheesta lukenut ja itseäni kiinnosti arjen helpottuminen ilman pidennyksiä. Itse en koskaan ole ottanut ripsienpidennyksiä ja irtoripsiäkin käytän nykyään hyvin harvoin. Omat ripseni ovat pitkät ja tummat, mutta aika suorat ja taivutinta saa käyttää päivittäin. 

Itse hoito kesti noin tunnin ja ikävältä tuntui oikeastaan vain aluksi. Silmäni ovat aika herkät ja pelkäsin niiden kirvellessä hiukan allergista reaktiota, mutta kosmetologi sanoi reaktioiden olevan äärimmäisen harvinaisia. Kirvely menikin ohi ja sen jälkeen sain makoilla pitkän aikaa peiton alla rauhoittavaa musiikkia kuunnellen ja silmät kiinni. Lopuksi ripset vielä värjättiin ja olin oikein tyytyväinen lopputulokseen, joka on muuten erittäin pitkäkestoinen. Taivutus voi kestää jopa kolme kuukautta. Kuvissa ensin juuri taivutetut ripset ja alla vielä nykytilanne. Tuosta on kulunut nyt lähes kaksi kuukautta ja taivutus näkyy yhä selkeästi. Voin siis lämpimästi suositella, jos ette harrasta pidennyksiä. 

Kommentit

differend and unique (Ei varmistettu) https://differend-and-unique.blogspot.com/

Ihanat silmät ja ripset sulla on!! Ehkä kokeilen itseki joskus . Itsellä myös suht. pitkät ripset, mutta vaaleat ja ihan suorat:(. Voisi kokeilla!!!

PilviCloud
Pilvi Daily

Voi kiitos :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, ei ole kovin kallista kun miettii miten kauan vaikutus kestää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo ripsien kestotaivutus vaikuttaa kyllä ihanalta ja varmasti helpottaa arkea! Blogisi on muutenkin ihan todella inspiroiva :) saisinko kysyä ruokavaliostasi ja ja liikuntatottumuksistasi kun näytät aina niin hehkeältä ja hyvinvoivalta?

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos kovasti, ihana saada hyvää palautetta :) Lupaan jatkaa postaamista, vaikka nyt onkin ollut yksityiselämän haasteiden takia vähän taukoa. Mielelläni kirjoitan ruokavaliosta ja liikuntatottumuksistani, voisin tehdä niistä vaikka oman postauksen. Suosin kevyttä ruokaa ja usein valitsen kasviruokavaihtoehdon. Itselleni säännöllinen syöminen on tärkeää. Lenkkeilen ja käyn salilla, aika perusjuttuja siis :)

Kommentoi