Timanttinen tuoksu - Boucheron Quatre

Pilvi Daily

 

Joskus sanat voivat saada meidät aistimaan lämpötiloja, makuja - jopa tuoksuja. Niin kävi minulle, kun luin internetin ihmeellisestä maailmasta hajuvedestä, joka vei Visani mennessään. Tai oikeammin sanottuna poikaystäväni Visan, koska hän ehti sen minulle ostaa joululahjaksi ennen kuin ehdin edes Visaa sanoa. Täydellistä!

Tuoksujen mainostekstit ovat aikamoista aistien tykitystä. Olisi hauskaa käyttää samantapaista maalailevaa kieltä myös vaikkapa elintarvikkeiden markkinoinnissa. Vai mitä sanotte tästä?

The opening of Quatre eau de parfum is deliciously, even exquistely fresh and crisp suggesting the proximity, closeness and instant harmony of citrus fruits and peony blooms as if you could smell them in a Chinese ink painting. Then, a soft vanilla facet emerges which adds a less watery texture, while remaining discreet. No doubt, we are smelling an abstract olfactory representation of the white hycéramique band. The sparkle is for the diamonds and the "pink peonies" for rose gold - in fact are listed redcurrant and strawberries.

Oma tulkintani vapaasti suomalaisittain: 

Quatre eau de Parfumin leikittelevä alkuluritus avaa meille kukkaisovensa herkullisen raikkaaseen ja pirskahtelevaan syleilyynsä, joka jo alkuhuumassa lupaa meille sitrushedelmien ja pioneiden läheisyyttä ja  harmoniaa. Kuin tuntisit niiden tuoksun itämaisessa maalauksessa. Kas, kietoudumme pehmeään vaniljahuntuun, joka houkuttelee meidät salaperäiseen puutarhaan. Ei epäilystäkään, tuoksuaistimme on vallannut tuoksupilven muotoon muuntautunut ylellinen sormus. Kimalteet ovat peräisin timanteista ja vaaleanpunaiset pionit ruusukullasta.. 

Noin, tulihan sekin tuoksu kuvailtua. Tuota sepustusta jatkui muuten vielä usean kappaleen ajan. Ja joko se Visa on kaivettu esiin? 

Oli miten oli, tuoksu on täydellinen. Ihanan täyteläinen ja naisellinen ja mukavaa vaihtelua keveisiin kukkaistuoksuihin. Luulen, että tämä tulee kulkemaan mukanani vielä kauan. Koska kuka ei haluaisi olla salaperäisen puutarhan vaniljaharsoon kietoutunut jumalatar, joka tuoksuu ylellisiltä ranskalaisilta timanttisormuksilta?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.