Uuteen alkuun

Pilvi Daily

Blogissani on ollut monen kuukauden hiljaisuus. Australia jäi taakse, eikä kirjoittamiseen tuntunut löytyvän aihetta eikä intoa täältä Suomesta käsin. Lisäksi prio-listan huipulla oli uusi työpaikka ja asunto ja viimeiset pari kuukautta ovatkin kuluneet ihan siivillä. Kirjoittamista on kuitenkin ikävä ja ajattelin koittaa uutta aloitusta myös täällä blogin puolella. 

Palasin Suomeen siis 30 tunnin lentomatkan jälkeen. Välilaskut tein Jakartassa ja Amsterdamissa. Helsingissä satoi vinottain vettä joulukuun alussa ja totaalinen pimeys oli musertavaa. Vaikka muistin tietenkin, että pimeää näillä leveysasteilla tuolloin on, ei sitä silti voinut Australian väriloistosta saapuessaan oikein edes käsittää. Aikaeron kanssa pimeydessä kamppailu oli sitten oma lukunsa ja lisäksi sain luultavasti kaikki Suomessa riehuneet ja missaamani pöpöt kertarysäyksellä, sillä olin flunssassa ensimmäiset neljä viikkoa ja todella heikossa hapessa. 

Ehti siinä silti hommata duunin ja asunnon ja nyt alkaa asiat täälläkin olla asettuneet uomiinsa. On aivan mahtavaa olla jälleen kotimaassa yli kuuden vuoden ulkomailla oleilun jälkeen. Ja mikä sen mukavampaa, kuin että kevättä kohti ollaan menossa ja päivät pitenevät. Suomessa olen ehtinyt tehdä kaikenlaista kivaakin, olen käynyt parissa konsertissa, neljä kertaa leffassa, teatterissa, ravintoloissa, tupareissa, synttäreillä, ristiäisissä, työporukan kanssa keilaamassa, stand up-keikalla, kaksi kertaa Tukholmassa, kerran Ahvenanmaalla ja tälle kuulle on luvassa kaksi matkaa Tallinnaan ja yksi risteily. 

Kun olen nykyään myös matkailualalla töissä, luulisin että aiheesta löytyisi kirjoitettavaa myös täällä blogin puolella. Lisäksi luvassa vähän jonkin sortin life style-huttua, vähän muotihössötystä ja sen sekalaista. 

Kommentoi