Vaaleanpunaista röyhelöä

Pilvi Daily

Ostin viimeviikkoisia tupareita ajatellen Zarasta tämän vaaleanpunaisen kevätuutuuden, joka jäikin sitten odottamaan vuoroaan. Tupareihin päädyin kuitenkin pukeutumaan vähän juhlavammin mekkoon. Eilen juhlittiin kaverini synttäreitä eräässä hotellissa, ja sinne päätin laittaa nyt ensi kertaa tämän. 

Nuo röyhelöt (kumma sana, ruotsiksi sanotaan volanger, mutta en tiedä onko sille käännöstä) näyttäisivät olevan kovasti muodissa keväällä ja kesällä. Minusta ne ovat ihan mukava lisä yksinkertaiseen pukeutumiseen ja tuo vähän eleganttia naisellisuutta asuun. Lisäksi olen aina pitänyt varsinkin vaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmästä, ja minua ei siis haittaa lainkaan, että vaaleanpunainen on myös kevään trendivärejä. Mustat housut tai nahkatakki vähän ryhdistävät kovin vaahtokarkkimaista vaikutelmaa. Kovasti vaaleanpunaista yhdistetään nyt myös pinkkiin ja yhdistelmä on kyllä mielenkiintoinen ja raikas. Ehkä itsekin uskaltaudun siihen vaikkapa kesällä. 

Sen verran rohkaistuin noudattaamaan trendiä, että yhdistin toppiin pinkin Clarinsin huulipunan. Lisäksi mustat housut ja mustat ylipolvensaappaat.

Vaikka onkin vasta helmikuu, tuntee kevätauringon voiman varsinkin pukeutumisideoissa. Malttamattomana odotan, että pääsen kaivamaan esiin beigen trenssini, Stan Smithit, aurinkolasit ja ja ja.. Ja nyt ei please mitään takatalvia enää tänne häiritsemään mun suunnitelmia! Mites teillä, tykkäättekö röyhelötrendistä ja vaaleanpunaisesta?

Ihanaa sunnuntaita!

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Se on kyllä sun näköinen vaate!  

Sopii hyvin!  No, nää hihat ovat espanjassa olleet for ever, ja nousevat taas tänä vuonna esiin isommin valtavirrasta. :) Catwalkeillahan nähtiin näitä jo vuosi sitten enemmän, kun taas nyt tulevassa virrassa ollaan vähän suuntautumassa -intia/afrikka-itä väreihin ja tyyliin.. mutta, suomi nyt on aina tullutkin vähän jäljessä, kun muu maailma on ollut jo edellä..? ;) mutta, hienoa se, että on uutta! 

Kiva blogi, tykkään! Kaunista helmikuuta!

www.miakuusisto.fi 

PilviCloud
Pilvi Daily

Voi kiitos Mia, kiva kuulla! Juu, ketjujen tarjonta tietysti on vähän jälkijunassa aina ja catwalkeilla kävellään tällä hetkellä varmasti ihan muissa tamineissa. Mielenkiintoisilta kuulostaa nuo intia/afrikka-vaikutteet! 

Kiitos kommentistasi ja aurinkoista helmikuuta myös sinulle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.