Vappumeikki vartissa

Pilvi Daily

Hauskaa vappua kaikille! Eilinen meni tosi nopeasti, järkkäsimme siskoni synttäreiden ja vapun kunniaksi brunssin ja koko aamupäivä meni sitä valmistellessa. Tykkään tosi paljon järkätä juhlia ja pidän myös siitä pienestä kutkuttavasta jännityksestä, joka juhlia aina edeltää. Koristeluissa menin aika all in, löytyi paperisia ikkunakoristeita, Happy Birthday-bannereita, drinkkitikkuja, hauskoja servettejä ja ties mitä. Lisäksi yllätin siskoni tuolla herra flamingolla, joka pääsikin sitten mukaan joka ikiseen selfieen, joka illan aikana otettiin. 

Koska olin niin kiireinen tekemään kaikkia tärkeitä vappujuttuja, kuten luomaan biisilistaa, kokoamaan hedelmävartaita, riepottelemaan flamingoa sakeassa lumipyryssä kotia kohti ja muita ehkä hiukan perusarjesta poikkeavia juttuja, jäi meikkaus ja hiusten laittaminen aivan viime hetkille. Tein nopeat kiharat ja äkkäsin kylppärinkaapistani irtoripset, joilla sain hauskan lisän siihen ihan normaaliin juhlameikkiini. En käytä ripsienpidennyksiä ja siksi irtoripset tuntuvat silloin tällöin käytettyinä juhlavilta. Yhdistin niihin voimakkaamman silmämeikin ja vaaleat huulet. Nämä irtoripset ostin Seppälästä, ja ne maksoivat muistaakseni noin 4 euroa. Ei siis tämäkään mikään kallis vappumeikki!

Ja ei muuta kuin flamingoa halaamaan. Toivottavasti teillä oli hauska vappu!

Kommentit

lalalilja (Ei varmistettu) http://www.lalalilja.fi

Ihan paras vappupallo ja kaunis vappumeikki! Odottelen sitä päivää, kun opin laittamaan irtoripset niin, etteivät ne tipu 5 min kuluttua :D

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos paljon :) Itsekin olen vielä sen verran tumpelo, että sain korjailla niitä pari kertaa illan aikana.. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.