Viikonlopun tapahtumia

Pilvi Daily

Pahoittelen hiljaiseloa, viikonloppu ja alkuviikko ovat olleet niin täynnä ohjelmaa että en ole ehtinyt kirjoittelemaan tänne mitään. Kuvia olen kuitenkin ottanut ihan kiitettävästi eli eiköhän tänne jotakin saa raapustettua. 

Lauantaina olin siis yhden tapaamani suomalaistytön kanssa Gleben vintagemarkkinoilla. Kirppis järjestetään joka lauantai ja se oli ihan mahtava paikka tehdä vaatelöytöjä. Saavuin paikalle viimeisen tunnin aikana klo 15 ja siinä vaiheessa melkein kaikki myyjät olivat laskeneet hinnat kahteen tai viiteen dollariin. Mukaan tarttuikin parit farkut ja toppi, ei lainkaan hullumpia. Bussini kiersi Newtownin kautta ja sinne aion suunnata seuraavaksi, siellä näytti olevan paljon kivoja kahviloita, second hand-liikkeitä ja ravintoloita. Olen silti iloinen, etten muuttanut noille alueille asumaan, itselleni luonnon ja rantojen läheisyys on paljon tärkeämpää kuin kaupungin vilinä.

Sunnuntaiaamun herätys oli 6.30 ja määränpäänä Darling Harbour, josta whale watching-retki lähti. Söin aamupalan yhteydessä kaksi matkapahointivointilääkettä ja satamassa retkenohjaajat varoittivat merenkäynnistä. Lähdettiin retkelle kuitenkin ja alkutunnit menivät ihan mukavasti vaikka aallokko olikin aika hurjaa. Maisemat olivat upeat ja kaikkialla näkyi uskomattoman teräväpiirteisiä sateenkaaria. Valaita ei kuitenkaan näkynyt missään koko neljän tunnin retken aikana. Suurin osa matkustajista oli huonovointisia ja itsekin tulin loppua kohti todella merisairaaksi. Koska valaita ei näkynyt saimme uudet lahjakortit ja opas suositteli tulemaan kesä-heinäkuun aikana uudelleen, kun valassesonki on kuumimmillaan ja kymmenet valaat uivat Sydneyn ohi. En kyllä tiedä lähtisinkö uudelleen veneelle kärsimään, ehkä jos ei tuulisi yhtä paljon. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.