What was I thinking -osaston uusin tulokas

Pilvi Daily

Noniin kuulkaa. Nyt olisi taas käsittelyssä oikea vaatekaapin kulmakivi, valkoisen t-paidan tuleva syrjäyttäjä ja jokasään ja jokapojan luottovaate. Tämä kun sinulla on, et koskaan ole yli- tai alipukeutunut hiekkalaatikolla, S-marketin maitohyllyllä tai taloyhtiön talkoissa. Nimittäin paljettihousut! Kuulkaa on nin mukavat ja käytännölliset, että! Näihin kuule yhdistät mitä vaan kumppareista crocseihin ja avot!

Nämä kuuluvat varmaan siihen what was I thinking -osastoon sitten vuosikymmenen päästä, mutta ainakaan ei voi sanoa, etteikö olisi elänyt! Elin ja nautin elämästäni koivet säkenöiden. Aina täysii, on mun motto... Näitä sitten varmaan siskonlapset ihmettelevät joskus vuosikymmenien päästä mun kuolinpesässä, että jopa oli täti.

Joo ja jos joku kysyy, niin kyllä, olivat alelöytö, ihan sieltä alelaarien syvimmistä vesistä. Nimittäin Mangon helmikuun alun alennusmyyntien viime metreiltä. Paljettia piti löytyä päälle ja nämä osui kohdalle. Ja mikäs sitä auvoisampaa kun kantaa taas nämäkin kotiin kotijoukkojen naurettavaksi. Itse kyllä tykkäsin ja nämä jalassa tuli juhlittua yhdetkin eeppiset kekkerit. Minkä sitä harakka luonteelleen voi. Mites teillä, kehtaisitteko esiintyä paljettipökissä?

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Todellakin kehtaisin! Näyttää tosi hyvältä. :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Onneksi oli sentään mustat, eikä mitkään pinkit! Muuten menisi vähän euroviisuosastoon :D Kiitos kovasti!!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Eikä, just mageet! Sopii sun jalkaan täydellisesti! Itse ainakin ihailisin, jos joku tulisi kadulla vastaan tuollaiset pöksyt päällä :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Ihanasti sanottu Vilhelmiina! Näistä mut tunnistaa kadulla siis :D

Kommentoi