Yövoide, joka korvaa yöunet?

Pilvi Daily

Nukkuminen on minulle aina ollut haasteellista. Stressi, aikaerot, hektinen arki, murheet ja alkoholi vaikuttavat aina uneeni. Jopa iloiset asiat, joista innostun saavat aivoni käymään täysillä kierroksilla ja heräilen yöaikaan mietiskelemään niitä. Unenpuute on kausittaista ja olen aika tottunut elämään sen kanssa. Itseasiassa olen huomannut, että mikäli hyväksyn unettomuuden ja ajoittaisen väsymyksen, nukun paremmin. Eli asiasta stressaaminen pahentaa vain tilannetta. 

Viime viikko oli melko hektinen jälleen. Vappu oli aika hulvaton ja keskiviikkona lähdin työmatkalle, jossa tuli jälleen illanvietoissa valvottua pikkutunneille. Perjantaina oli tosi kiva ilta, kun juhlittiin kaverini synttäreitä ja silloinkin jäi yöunet vähän vähemmälle. Kaiken kaikkiaan tosi hauska viikko, mutta unen kannalta ei ehkä se optimaalisin.

Vaikka olen oppinut elämään ajoittaisen unettomuuden kanssa, ei se iholle tee hyvää yhtään. Unen aikana iho uusiutuu ja korjaa päivän aikana syntyneitä vahinkoja. Nukkumattomuus voi myös aiheuttaa finnejä ja muita iho-ongelmia. Itselläni unettomista öistä kertoo tietysti myös tummat silmänaluset, jotka eivät ainoastaan ole eilisen smokey eye -meikin varjoja. Olen huomannut myös, että nykyään myös silmäkulmien pienet uurteet voimistuvat ja iho on jotenkin kummallisen samea. Tätä haluaisi voida ehkäistä jotenkin kosmetiikan keinoin. Ostin laivalta tämän Elizabeth Arden Good Night's Sleep Restoring Cream -yövoiteen ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Voide on miedosti laventelintuoksuista, joka sopii yöksi hyvin ja rauhoittaa. Koostumus on paksua, mutta kun voiteen levittää kasvoille, tulee siitä ihanan kevyen tuntuista ja kosteuden tuntee heti. Aamulla herätessäni se tavanomainen valvotun yön sameus oli poissa, ja iho hehkui ihanasti. Aion todellakin jatkaa tämän tuotteen käyttöä ainakin aina silloin, kun nukkumaanmeno venyy ja aamuherätykset ovat aikaiset. Kauneusunta purkissa, mikäs sen parempaa! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.