Dieetti päivä 2

Ensimmäinen dieettipäivä oli vai-ke-a. Oletin, että lähes kuukauden vapaan syömisen ja laiskottelun jälkeen dieettimotivaatio olisi kunnossa, mutta väärässä olin. Huonot tavat olivat jo piintyneet tiukkaan, käsi meinasi eksyä karkkipussille väkisinkin. Sain kuin sainkin kuitenkin pidettyä itseni ruodussa koko ensimmäisen päivän, vain yksi ateria jäi syömättä.

Eilen aamulla ei todellakaan kiinnostanut maitorahkasmoothiet – ehkä edellisen päivän picnic-risteilyllä ja siellä nautituilla siidereillä oli jotain tekemistä asian kanssa. Väkisin kuitenkin join smoothieni, ja päivän mittaan alkoi jo helpottaa. Preppailin innoissani aterioita valmiiksi, punnitsin ja mittailin pikku keittiövaa’allani. Aterioiden valmistelu ja suunnittelu on lempipuuhiani, silloin pystyn rentoutumaan ja unohtamaan muut stressitekijät kokonaan.

Aterioiden preppailun jälkeen koitti kuitenkin pelätty treeni – edellisestä kuntosalikäynnistä on vierähtänyt jo kuukausia ja ”kuntoa” olen ylläpitänyt lähinnä hyvin epäsäännöllisellä lenkkeilyllä. Valitsinkin treeniksi helpoimman mahdollisen, vajaan puolen tunnin kotitreenin. Tietyissä liikkeissä kunnon romahtamisen huomaa epämiellyttävän hyvin, mutta toivon että säännöllisellä treenillä kunto taas kohoaa nopeasti.

Tänään jo kiitin eilisen päättäväisyydestä, vaaka näytti -700g eiliseen verrattuna. Virallisen punnituspäivän pidän kerran viikossa, mutta motivaation säilyttämiseksi (ja mielenkiinnosta) saatan käydä vaa’alla vähän useammin. Tänään on vielä aloituskuvien ja -mittojen ottaminen, jotta on muutakin seurattavaa kuin vaa’an lukemat. Eiköhän tästä päästä alkukankeuksien jälkeen vauhtiin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *