Fitfarm Superdieetti

Syksy on uusien alkujen aikaa, joten onkin aika aloittaa tämä syksy Superdieetillä. Loppukesän ajan olen kaivannut ryhdikkyyttä ja säännöllisyyttä sekä ruokailuun että liikuntaan, joten toivon ryhmäpaineen auttavan.

 

Tavoitteena on useamman kilon painonpudotus, mutta sen lisäksi kaipaan energisyyttä rankkaan arkeen. AMK- tutkinnon ja päivätyön yhdistäminen on vaikea ja stressaava yhtälö. Keväällä stressin ollessa pahimmillaan en juurikaan jaksanut liikkua enkä välittänyt ruoan terveellisyydestä. Nyt toivon ķevyemmän elämän tsemppaavan minua pysymään erossa siidereistä ja sipseistä ja samalla haluan taas löytää liikunnan iloa aamulenkeistä ja kuntosalilta.

 

Ostin dieetin pari viikkoa sitten jäädessäni kesälomalle. Annoin itselleni luvan herkutella loman ajan huoletta jotta nyt olisi motivaatiota aloittaa kevyempi ruokavalio. Äsken otettu aamupaino kieliikin armottomasti herkuttelusta. Toivotaan että paino myös tippuu yhtä nopeasti jotta motivaatio säilyy. Nyt aamusmoothien tekoon ja päivän treenejä suunnittelemaan, sitten pääseekin preppailemaan loppuviikon ruokia!

Energistä syksyä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *