Aamu Allas Sea Poolilla

Francesca M. Healy.png

Tänään käytimme joululahjaksi saamamme liput Allas Sea Poolille uimaan ja aamupalalle. Heräsimme jo aikaisin kello seitsemältä. Laitoimme tavarat heti kasaan, pesimme hampaat ja olimme valmiina lähtöön. Sitten menimme hieman unisina istumaan metroon. 

Aamulla on jotenkin ihanaa olla vain hiljaa. Silti tuntui hassulta istua vastakkain tutun ihmisen kanssa ja olla sanomatta sanaakaan. Olimme kummatkin niin väsyneitä ettei puhetta tullut, mutta välillä hiljaisuus rupesi pakostikkin hymyilyttämään meitä.

Astuessamme ulos metrotunnelista, aamu jatkui raikkaassa räntä-kelissä kävellen Allas Sea Poolille. Sain liput sinne äidiltäni joululahjana. Olin tosi iloinen siitä, koska olin puhunut että haluaisin käydä siellä joskus. 

Yleensä aloitan aamuni aina lasillisella vettä ja syömällä aamupalaa Netflixiä katsellen. En oikeasti edes muista, koska olisin viimeksi herännyt ja mennyt jonnekkin syömättä ensin. Kumma kyllä, minulla ei silti ollut nälkä vieläkään, joten päätimme mennä ensiksi uimaan ja sitten nauttia aamupalaa suihkunraikkaina.

Oli ihan parasta mennä tonne näin arkiaamuna, koska nyt oli aika tyhjää. Toki oli ihmisiä, mutta saunassa oli väljää, joten siellä pystyi vähän venytelläkin ja altaissa oli tilaa uida. Olen todellakin aamuihminen ja fiilaan etenkin omaa aikaa ja kiireetöntä menoa silloin.

Altaille mennessä vesi höyrysi ja oli raitis ilma. Yllytin Aleksia kokeilemaan jäävesiallasta, mutta sitten jouduinkin myös menemään sinne perästä. Jaiks! Otin muuten tajuttoman kuumat löylyt ennen kuin uskalsin mennä jääkimpaleiden sekaan lillumaan.

Toisessa altaassa oli sitten pikkasen lämpöisempää vettä ja siellä sitten uin, kisailtiin, sukelsin ja kokeilin kuperkeikkoja, käsillä seisontaakin. Oli ihan älyttömän hauskaa. Kiva että tuli myös oltua ulkona samalla.

Tämän jälkeen oli erittäin virkistynyt ja puhdas olo, kun olimme ensin käyneet saunomassa. Sitten mentiin aamupalalle. Söin vegaanisen aamiaisen, joka oli aika iso kooltaan. Aleksi taas otti sekaani – aamiaisen, joka oli sama kuin omani, mutta vegejutut oli vain korvattu kananmunalla, kinkulla ja luonnonjugurtilla. Tohon vegaaniseen settiin kuului siis leipää, hedelmiä, salaattia, avokadoa, marinoitua tofua ja juguttia. Juomana oli appelsiinimehu ja kahvi tai tee.

Toivon että saisin potkittua itseni useamminkin ulos heti aamusta, koska päivä lähtee näköjään ihan eri tavalla käyntiin kun tekee niin. 

Toivottavasti teilläkin oli tänään hyvä päivä. <3

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *